Prima pagină » Bank to School: Ofertele Incitante ale Băncii Transilvania pentru Începutul Anului Școlar

Bank to School: Ofertele Incitante ale Băncii Transilvania pentru Începutul Anului Școlar

În contextul începutului noului an școlar, Banca Transilvania lansează o campanie specială intitulată „Bank to School”, care propune o serie de oferte atractive în domeniul creditării, cardurilor, leasingului, și altele. Această campanie, desfășurată între 28 august și 10 septembrie, aduce numeroase avantaje pentru clienții care doresc să profite de diverse servicii financiare.

Unul dintre punctele de atracție ale campaniei îl reprezintă oferta pentru credite imobiliare și de nevoi personale. În cadrul acestei perioade, clienții care optează pentru un credit imobiliar se bucură de zero costuri de analiză și evaluare a imobilului, înlocuind astfel taxa obișnuită de 400 lei. De asemenea, pentru creditele de nevoi personale cu dobânzi fixe cuprinse între 8,9% și 19%, banca elimină comisionul de analiză, care este în mod normal de 200 de lei.

Pe partea de carduri, campania „Bank to School” aduce cu sine beneficii considerabile. De exemplu, cardurile STAR Forte și STAR Gold vin cu puncte cadou în valoare de 150 lei în puncte STAR, iar cardul BT Flying Blue oferă până la 4.000 de mile de bun venit. Aceste puncte cadou reprezintă un avantaj semnificativ pentru clienții care doresc să-și folosească cardurile în mod frecvent.

În domeniul leasingului auto, banca oferă reduceri substanțiale. Dobânzile fixe pentru leasingul auto în lei sunt reduse de la 13,25% la 9,5%, iar comisionul de acordare/taxa de leasing scade de la 2.975 lei la 1.487 lei. Aceste modificări au scopul de a face leasingul auto mai accesibil și mai atractiv pentru clienți.

În plus, oferta „Bank to School” se extinde și la serviciile de cont curent. Descoperitul de cont devine mai atractiv, cu înlocuirea dobânzilor fixe cu o dobândă variabilă IRCC +3,9%, ceea ce poate aduce un beneficiu financiar semnificativ pentru clienți.

Nu în ultimul rând, Banca Transilvania vine în întâmpinarea familiilor cu copii prin oferirea de conturi pentru minori, fără costuri la deschidere și administrare. Aceasta reprezintă o soluție practică și convenabilă pentru părinții care doresc să ofere copiilor lor o bază financiară solidă încă de la o vârstă fragedă.

În concluzie, campania „Bank to School” a Băncii Transilvania vine cu o serie de oferte avantajoase și variate, adaptate nevoilor clienților. Această inițiativă subliniază angajamentul băncii de a oferi soluții financiare competitive și inovatoare, menite să sprijine clienții în atingerea obiectivelor lor financiare.

Scroll to Top