Prima pagină » Beneficii incredibile: Costuri zero pe viață pentru pachetele de cont curent și servicii de internet banking Intesa!

Beneficii incredibile: Costuri zero pe viață pentru pachetele de cont curent și servicii de internet banking Intesa!

Într-o mișcare surprinzătoare și avantajoasă pentru clienți, banca Intesa a lansat un produs financiar inovator sub denumirea „Digical Mobile și Internet Banking”. Această ofertă inovatoare vine cu o ofertă de neratat pentru toți cei care sunt în căutarea unor soluții bancare moderne, convenabile și economice.

Oferta deosebită promovată de Intesa vine la pachet cu o oportunitate excepțională: clienții noi care optează pentru serviciul „Digical Mobile și Internet Banking” până la data de 30 septembrie vor beneficia de costuri zero pe viață pentru pachetele de cont curent atașate. Aceasta înseamnă că clienții vor fi scutiți de taxele obișnuite aferente pachetelor de cont curent, creând astfel o soluție financiară foarte atractivă.

Ce aduce în plus acest produs? Ei bine, „Digical Mobile și Internet Banking” nu se rezumă doar la costuri zero. Acesta include un set complex de servicii de plăți interne și externe, permițând utilizatorilor să efectueze tranzacții fără efort și să-și administreze finanțele într-un mod convenabil și eficient. Un alt avantaj major îl reprezintă schimbul valutar rapid, la cursul BNR, pentru sume de până la 1.500 euro pe zi. Această facilitate este disponibilă în intervalul orar 07:00 – 13:00 și 14:00 – 16:00 în zilele lucrătoare. Clienții pot beneficia de această facilitate pentru schimbul valutar între euro și leu, precum și între dolar și leu.

Comparativ cu ofertele tradiționale de servicii bancare, „Digical Mobile și Internet Banking” se remarcă prin flexibilitate și ușurință de utilizare. Trecerea la această soluție digitală poate aduce o economie semnificativă pe termen lung pentru clienți, în special în contextul în care costurile asociate cu pachetele de cont curent pot fi eliminate în totalitate.

Această inițiativă inovatoare a băncii Intesa reflectă angajamentul de a aduce pe piață produse financiare inovatoare și adaptate nevoilor clienților săi. Oferta specială cu costuri zero pe viață pentru pachetele de cont curent atașate serviciului „Digical Mobile și Internet Banking” demonstrează dorința băncii de a rămâne în pas cu evoluția tehnologică și de a oferi beneficii semnificative clienților săi.

În concluzie, oferta „Digical Mobile și Internet Banking” de la Intesa reprezintă o oportunitate unică pentru cei care caută să își gestioneze finanțele într-un mod modern, eficient și economic. Costurile zero pe viață pentru pachetele de cont curent și serviciile avansate oferite demonstrează că Intesa își propune să fie lider în furnizarea de soluții bancare inovatoare și avantajoase pentru clienții săi.

Scroll to Top