Prima pagină » Cashback x 2: Cum să Profitați la Maximum de Achizițiile Dvs.

Cashback x 2: Cum să Profitați la Maximum de Achizițiile Dvs.

Cumpărăturile online au devenit o parte esențială a vieții noastre, iar mulți dintre noi caută modalități de a economisi bani în timp ce facem achiziții. Un mod ingenios de a obține mai mult din cumpărăturile dvs. este să combinați două tipuri de beneficii: cashback-ul oferit de site-urile dedicate achizițiilor și punctele bonus oferite de cardurile de credit sau de debit. Iată cum funcționează această strategie și cum puteți recupera o parte mai consistentă din valoarea cumpărăturilor dvs.

Puncte Bonus de la Cardurile de Credit sau Debit

Majoritatea băncilor oferă carduri de credit sau de debit care vin cu beneficii atractive, cum ar fi punctele bonus. Aceste puncte se acumulează pe baza cheltuielilor dvs. cu cardul și pot fi convertite în bani sau folosite pentru alte achiziții. Acesta este primul element al sistemului dublu de cashback.

  1. Magazinele Parteneri: De regulă, cardurile de credit sau de debit oferă puncte bonus sporite pentru achizițiile efectuate în anumite lanturi de magazine sau în magazinele partenere.
  2. Convertirea în Bani: Punctele bonus obținute pot fi transformate în bani și, astfel, reprezintă o economie directă pentru dumneavoastră. Aceste puncte pot fi folosite pentru noi achiziții sau chiar retrase în numerar la bancomat.

Cashback de pe Site-urile de Achiziții

Pe de altă parte, există site-uri dedicate achizițiilor care oferă cashback, adică o parte din comisionul obținut de la comercianții parteneri este returnat către utilizatori. Acesta este al doilea element al sistemului dublu de cashback.

  1. Procente Returnate: Atunci când faceți cumpărături prin intermediul acestor site-uri, o anumită sumă din valoarea cumpărăturilor este rambursată către dumneavoastră sub forma de cashback.
  2. Acumularea și Transferul: Suma de cashback acumulată se stochează în contul dvs. pe site și poate fi transferată către dumneavoastră odată ce atingeți un prag minim, care de obicei este în jur de 50 de lei. Aceste fonduri pot fi utilizate pentru noi achiziții sau retrase.

Maximizarea Economisirilor

Ce face această abordare atât de atractivă este faptul că puteți obține beneficii duble. De exemplu, să presupunem că doriți să achiziționați produse electronice de la evoMAG, un magazin de încredere. Prin intermediul unui site de cashback, cum ar fi Bonusway, puteți obține un cashback de 0,5% din valoarea achiziției. În plus, dacă efectuați această achiziție cu un card de credit Star de la Banca Transilvania, puteți primi puncte bonus de 2% din valoarea cumpărăturilor. Prin combinarea acestor două avantaje, economisirea devine mai atractivă.

Aceeași strategie poate fi folosită și cu anumite carduri de debit, cum ar fi cele oferite de ING. De exemplu, un site de cashback precum xcashback vă poate oferi un cashback de 2,1% pentru achiziția de produse Samsung. În plus, dacă folosiți un card de debit ING pentru a achiziționa produse prin ING Bazar, puteți primi un discount de 5%, care este plătibil în 5 zile lucrătoare (cu un cashback maxim de 50 de lei).

În concluzie, sistemul dublu de cashback este o modalitate eficientă de a economisi bani în timp ce faceți cumpărături. Prin utilizarea atentă a cardurilor de credit sau de debit care oferă puncte bonus și a site-urilor de cashback, puteți obține o economie semnificativă și puteți transforma cumpărăturile într-o experiență mai avantajoasă din punct de vedere financiar. Cu această strategie, recuperați o parte mai consistentă din valoarea achizițiilor dvs. și vă bucurați de beneficii duble.

Scroll to Top