Prima pagină » Cele mai sigure banci

Cele mai sigure banci

Care sunt cele 10 țări cu cele mai sigure bănci? Offshore banking poate oferi o serie de avantaje mari – de la impozite mici la rate mari ale dobânzii la protecția activelor. Una dintre cele mai mari preocupări pentru cei care consideră un cont offshore este însă cât de siguri vor fi banii lor. Confidențialitatea financiară și protecția activelor împotriva proceselor sunt grozave, dar la ce va face asta dacă rezervele economice ale țării și băncile țării respective se află în vremuri grele?

Acest articol va explora cele zece dintre cele mai sigure țări bancare offshore din lume. Fiecare țară oferă avantaje diferite în plus față de siguranță, iar știința banilor dvs. vor fi în siguranță este o mare grijă din calea dvs. atunci când sunteți gata să alegeți unde să vă bancați.

Alegerea celor mai sigure bănci din lume

Una dintre cele mai bune modalități de a determina cele mai bune bănci offshore din lume este de referință Global Finance lista celor mai sigure 50 de bănci din lume. În fiecare an, această revistă financiară evaluează și clasează cele mai sigure locuri de bancă din lume. Băncile care fac această listă trebuie să se încadreze în cele mai mari 1,000 de bănci din lume. Apoi, acestea sunt clasificate după numărul de active deținute și trebuie să aibă ratinguri de la cel puțin două dintre cele trei agenții majore de rating de credit: Fitch, Moody’s și S&P. Scorurile de rating se bazează pe ratinguri pe termen lung în valută, cu un scor de 10 acordat pentru un clasament AAA. Acolo unde este posibil, ratingurile se aplică companiilor holding mai degrabă decât companiilor care operează, iar băncile deținute în totalitate de alte bănci sunt omise din această listă.

Informațiile despre fiecare țară de mai jos sunt menite doar ca o introducere generală în aceste țări bancare sigure. Dacă sunteți interesat să deschideți un cont într-una dintre aceste țări, discutați cu unul dintre consultanții noștri experimentați pentru a începe. Puteți apela unul dintre numerele enumerate mai sus sau completați formularul de cerere din această pagină pentru ca cineva să vă contacteze.

Germania

Băncile din Germania ocupă primul, al treilea, al patrulea și al șaptelea loc de pe lista Global Finance – și acesta este doar printre primele zece. După toate acestea, șase bănci germane fac lista. Nomad Capitalist menționează că unul dintre motivele pentru care băncile germane au încredere se datorează economiei puternice a Germaniei. Conturile bancare germane sunt ideale pentru conturile generale de vânzare cu amănuntul și pentru afaceri. Țara își ia în serios activitățile bancare, acordând o atenție specială limitării controlului capitalului. Unul dintre modurile în care au făcut acest lucru este convingerea Uniunii Europene de a emite o bancnotă de 500 de euro, astfel încât moneda tare să poată fi păstrată mai ușor acasă.

În timp ce este unul dintre cele mai sigure bănci offshore, unul dintre dezavantajele unui cont offshore în Germania este că conturile străine au, în general, rate de dobândă scăzute. Conturile oferă puține opțiuni pentru diversificarea monedei.

Elveţia

O bancă elvețiană ocupă locul doi pe lista Global Finance, precum și alte două locuri. Elveția este o destinație populară pentru serviciile bancare offshore și are o reputație de lungă durată ca fiind una dintre topuri țări bancare secrete. Investopedia menționează unele dintre celelalte atracții ale acestuia, incluzând niveluri scăzute de risc financiar într-o țară stabilă atât din punct de vedere politic, cât și din punct de vedere economic. Băncile din Elveția trebuie să aibă o protecție puternică a deponenților și cerințe ridicate de capital, protejându-le în caz de criză financiară. Conturile din Elveția au taxe reduse, presupunând că banii nu provin din Servicii bancare elvețiene sursă, iar soldurile minime variază de la câteva mii de dolari la milioane de dolari, în funcție de bancă.

Unele dintre dezavantajele deschiderii unui cont bancar elvețian este nivelul de control asupra documentației inițiale. Elveția ia în serios reglementările lor anti-bani și necesită o dovadă extinsă a identității clientului și a sursei de fonduri.

Olanda

Olanda deține sloturile cinci și șase pe lista Global Finance, precum și un alt slot. Olanda are un sistem bancar foarte dezvoltat, per Bănci în Olanda. Capitala țării, Amsterdam, este cunoscută drept unul dintre cele mai mari centre financiare din lume. Sistemul lor bancar oferă conturi comerciale, ipotecare, de economii și alte conturi. Țara are o reputație de lungă durată pentru protejarea confidențialității deținătorilor de conturi. Nomad Capitalist adaugă, de asemenea, că conturile sunt protejate prin asigurarea depozitelor bancare de până la 100,000 de euro.

Cu toate acestea, Țările de Jos nu sunt un centru important pentru serviciile bancare offshore, în ciuda băncilor sale sigure. Apartenența sa la Uniunea Europeană i-a scăpat pe mai mulți americani.

Luxemburg

O bancă din Luxemburg intră pe locul opt pe lista Global Finance. Expat.com explică faptul că găzduiește atât bănci private, cât și mari grupuri bancare, ceea ce se datorează în mare parte datorită economiei sale puternice. Țara a atras mulți investitori străini de-a lungul anilor. În plus față de conturile bancare, nerezidenții sunt eligibili pentru cardul de credit local V-Pay, precum și, eventual, pentru alte carduri de credit, în funcție de sursa venitului lor.

Unul dintre dezavantajele acestei țări bancare offshore sigure este că poate fi dificil pentru americani să obțină conturi aici și puține bănci oferă opțiunea. Din fericire, suntem „introductori eligibili” pentru puținele bănci din Luxemburg care pot deschide conturi pentru oamenii din SUA. Deci, personalul nostru vă poate ajuta să deschideți un cont dacă aveți active substanțiale de depus.

Franţa

O bancă franceză deține al nouălea slot pe lista Global Finance, iar alte două bănci franceze fac lista, de asemenea. Franța nu are restricții legale asupra nerezidenților care deschid conturi bancare acolo, spune Expatica, și există mai multe bănci numai pe internet sau internaționale. Unele bănci pot furniza servicii bancare zilnice atât în ​​Franța, cât și în alte țări, iar băncile numai pe internet se pot ocupa de obicei de majoritatea documentelor online. Conturile standard au de obicei taxe de întreținere de la zero la mici.

Un obstacol în calea obținerii unui cont bancar francez este acela că cetățenii din afara UE ar putea fi mai greu să fie aprobați pentru un cont.

Canada

O bancă canadiană deține slotul 10 în lista Global Finance, precum și alte cinci sloturi. Echeck.org spune că obținerea unui cont bancar canadian este de obicei la fel de ușor ca obținerea unui cont bancar în SUA, deoarece SUA și Canada au legături strânse. Băncile canadiene sunt unele dintre cele mai sigure din lume și, de obicei, acceptă și elimină cecurile din SUA fără a percepe taxe suplimentare. Ele oferă, de asemenea, câteva beneficii mari de consolidare a bogăției. Multe bănci canadiene oferă rate de dobândă mai bune decât băncile din SUA și puteți economisi bani la cursul de schimb favorabil dintre dolari SUA și canadian.

Cu toate acestea, Canada nu este cunoscută ca paradis fiscal, datorită apropierii sale geografice și politice de SUA. În plus, deschiderea unui cont aici necesită o vizită personală la bancă.

Singapore

Băncile din Singapore fac lista de trei ori, apărând mai întâi în clasamentul al doisprezecelea. Deschiderea unui cont bancar în Singapore este relativ ușor, mai ales dacă aveți cel puțin 200,000 de dolari pentru a investi, Cântă Saver scrie. Majoritatea activităților bancare de peste mări din Singapore se pot face fără a merge vreodată în țară. Țara este stabilă din punct de vedere economic și politic, cu peste 30 de ani de experiență bancară globală. Conturile bancare din Singapore pot tranzacționa și investi în mai multe valute.

Cu toate acestea, Singapore nu este cea mai bună opțiune pentru cei cu mai puțin de 200,000 USD pentru a investi. Trebuie să urmărim ultimele politici. Acest lucru se datorează faptului că există adesea o diferență între ceea ce o anumită bancă spune că poate face pe site-ul său și modul în care funcționează de fapt.

Suedia

Suedia intră pe lista Global Finance cu o bancă clasată pe locul treisprezece, iar alte trei bănci urmează mai târziu în listă. Streber Weekly scrie că Suedia, precum și alte țări scandinave, este o alegere bancară solidă offshore. Suedia are stabilitate financiară și independență, moneda sa rămânând puternică în ciuda crizei financiare europene în curs. Băncile suedeze au, în general, rate de dobândă bune, comisioane mici în comparație cu alte jurisdicții offshore, asigurări de depozite și jurisdicții de încredere. Personalului bancar li se interzice să dezvăluie orice informații despre conturile străine, cu excepția cazului în care este impus de lege. Depozitele minime pentru deschiderea unui cont sunt de obicei între 150,000 și 180,000 USD, dar pot fi negociabile.

Cu toate acestea, conturile bancare suedeze nu sunt în totalitate scutite de impozite și nu au secretul bancar cel mai strict.

Australia

Următorul pe această listă ar trebui să fie Coreea de Sud, conform listei, dar opțiunile lor bancare offshore sunt aproape inexistente. S-ar putea ca Australia să nu intre pe lista Global Finance până pe locul XNUMX, dar continuă să revendice și următoarele trei sloturi. Deținătorii de conturi străine din Australia pot deschide conturi de tranzacții sau de economii, precum și depozite la termen, Găsitor explică. Multe conturi pot fi deschise online sau prin telefon. Este o țară care a avut o creștere economică constantă de-a lungul istoriei sale și este un centru sofisticat de servicii financiare.

Cu toate acestea, conturile bancare australiene pot fi greu de achiziționat pentru cei care nu intenționează să locuiască, să lucreze sau să viziteze Australia. Cea mai bună șansă de a obține un cont australian constă atunci în contactarea unei bănci locale care are legături internaționale cu Australia.

Hong Kong

Hong Kong nu intră pe lista Global Finance până la numărul 31. Investopedia explică faptul că Hong Kong este o destinație bancară offshore populară, deoarece este un paradis fiscal. Fiind una dintre cele mai importante capitale financiare din lume, acestea nu impozitează veniturile obținute dincolo de granițele lor, câștigurile de capital, dobânzile sau dividendele. Hong Kong are un angajament față de confidențialitate, câștigând un 72 din Indicele secretului financiar. Țara găzduiește, de asemenea, a doua cea mai mare bursă din Asia, dacă bancherii offshore sunt interesați și să investească.

Deoarece Hong Kong are reguli stricte de combatere a spălării banilor, primul cont din Hong Kong trebuie de obicei deschis personal. După aceea, conturile viitoare pot fi deschise strict online.

Scroll to Top