Prima pagină » Cum sa faci bani online fara investitii: idei si metode

Cum sa faci bani online fara investitii: idei si metode

Cum sa faci bani online fara investitii: idei si metode

În acest articol vom vedea cum sa faci bani online printr-o serie de metode pe care le consider eficiente.

Exista cel putin 100 de metode diferite de a castiga bani pe internet, totusi doar cateva dintre acestea sunt realizabile si va pot permite sa castigati cifre semnificative pe termen lung.

Printre toate metodele pe care le vom vedea, exista unele care nu necesita cunostinte sau abilitati particulare, altele în schimb, necesita abilitati specifice.

In aceasta lista va voi arata 15 metode eficiente ce iti vor arata cum sa faci bani online , pentru fiecare dintre ele va fi indicata dificultatea (de la mic si mare), cerintele, timpul (de la putin la mult) si profitul potential (de la mic la mare).

Dupa cum veti observa, în majoritatea cazurilor castigul este direct proportional cu timpul si dificultatea.

Din pacate, în aceasta lume nimeni nu va ofera nimic gratis si o stiu bine, chiar daca de multe ori preferam sa credem altfel.

Vreau sa clarific ca aproape toate strategiile de a face bani online, pe care le vom vedea, pot fi combinate între ele si de multe ori se dovedeste a fi cea mai potrivita miscare.

Cum sa faci bani online cu un blog

 • Dificultate:  medie
 • Cerinte: Notiuni de baza WordPress sau alte CMS
 • Timp: Mult
 • Castig: mare

Sa incepem cu o solutie care va poate permite sa castigati cifre interesante.

Monetizarea unui blog este cu siguranta o alegere excelenta, chiar daca din pacate, necesita mult timp, daruire si angajament.

Posibilitatile de a face bani online prin intermediul unui blog sunt multe si le vom vedea pe parcurs.

Daca nu aveti un blog si doriti sa creati unul, am creat un ghid specific despre: ce este un blog si cum sa creezi unul gratis

Cele 13 moduri de a face bani online cu un blog sunt:

 1. Blogger freelance de nișă
 2. Vânzarea de cărți electronice
 3. Propuneți și vindeți cursuri online
 4. Activități de coaching și consultanță
 5. Planuri de membru plătite
 6. Obțineți bani prin reclame și bannere
 7. Marketing afiliat
 8. Mesaje și recenzii sponsorizate
 9. Vinde produse fizice sau digitale
 10. Summit virtual de nișă
 11. Acceptați donații pe blog
 12. Podcast

Deschideti un canal YouTube

 • Dificultate:  medie
 • Cerinte: creare si editare video
 • Timp: mult
 • Castig:  mediu

YouTube si videoclipurile sunt in continuacrestere pe web cand vine vorba despre cum sa faci bani online , accentul pe acest sector fiind astazi o investitie sigura.

Exista mai multe metode de a castiga prin intermediulvideoclipurilor YouTube , dar cea mai cunoscuta ramane monetizarea canalului .

Astazi, a putea monetiza un videoclip este extrem de usor spre deosebire de trecut, trebuie doar sa accesati setarile YouTube, dati click pe elementul „canal” si apoi „Monetizare”.

Dupa ce sunt activate, anunturile banner vor incepe sa apara pe videoclipurile dvs. In acest moment, singurul obiectiv va fi cresterea cat mai mare a popularitatii canalului.

Actualizare: YouTube a stabilit recent limite pentru monetizare, numai canalele care au ajuns la un tot de vizualizari minime si abonatii il pot activa.

Inutil sa spun ca, fara mii de vizite pe zi, a putea castiga cifre semnificative este aproape imposibil, dar avand in vedere cantitatea imensa de oameni care incarca video-uri in fiecare zi pe aceasta retea de socializare, este o metoda de luat in considerare.

Chiar si cel mai de neconceput continut a reusit sa treaca viral intr-un timp destul de scurt.

Cu toate acestea, atunci cand ajungeti la o audienta relevanta, veti vedea ca monetizarea canalului este cu adevarat sursa finala de venit de pe YouTube

Marketing afiliat

 • Dificultate:  medie
 • Cerinte:  depinde de tipul de trafic
 • Timp:  mediu
 • Castig : mare

Cand vine vorba despre cum sa faci bani online , cuvantul marketing afiliat apare intotdeauna. Daca nu stiti exact ce inseamna, cititi articolul dedicat „ marketing afiliat pas cu pas ”.

Acest tip de marketing va permite sa vindeti produse create de altii si sa castigati un comision pentru fiecare vanzare.

Amazon este cu siguranta unul dintre cele mai cunoscute programe de afiliere .

In prezent este unul dintre cele mai profitabile sisteme, iar daca estre facut cum trebuie, iti permite sa castigi sume mari de bani online .

Cu exceptia restrictiilor din partea „ comerciantului ”, adica a proprietarului, puteti promova produsul dupa cum considerati potrivit: prin intermediul blogului dvs., canalului YouTube, diverse retele de socializare, publicitate platita etc.

Cu cat reusiti sa generati mai multe vanzari, cu atat profitul va fi mai mare.

Scroll to Top