Prima pagină » Cum sa faci bani pe internet

Cum sa faci bani pe internet

1. Testați și examinați produsele

Mărcile și companiile au întotdeauna nevoie de oameni care să-și testeze și să-și revizuiască produsele și să ofere feedback înainte de lansarea lor către public. Companiile de electronice, jucării, produse alimentare și cosmetice sunt printre numeroasele care necesită teste frecvente ale produselor.

Majoritatea site-urilor vă vor permite să păstrați produsul gratuit și, în unele cazuri, vă vor plăti pentru feedback. În unele cazuri, puteți vinde pe produse testate pentru profit, în funcție de termenii și condițiile companiei.

Pentru a începe examinarea produselor, vă puteți înscrie pe site-uri de cercetare de piață, cum ar fi ProductTestingUK. Va trebui să completați un chestionar pentru a determina ce piețe țintă se potrivesc cu datele dvs. demografice. De asemenea, puteți fi plătit pentru a testa produse digitale, cunoscute sub numele de teste de utilizare. Aici va trebui să verificați produsele online, cum ar fi site-urile web și aplicațiile și poate fi necesar să vă înregistrați utilizând produsele. Puteți găsi oportunități de testare digitală a produselor pe site-uri precum UserTesting, Webusability și TestingTime.

2. Creați o aplicație virala

Creierul din spatele aplicațiilor virale de astăzi câștigă milioane în fiecare an. Coderii amatori sunt acum din abundență, dar crearea unei aplicații de ucidere este mult mai dificilă. Pentru ca o aplicație să devină virală, trebuie să fie ceva inovator, interesant și, cel mai important, universal.

Luați TikTok, de exemplu. În 2019, platforma de partajare video online a devenit cea mai descărcată aplicație de pe Apple Store, depășind predecesorii săi mult mai vechi, precum YouTube și Instagram. Aplicația permite utilizatorilor să creeze videoclipuri scurte și distractive folosind filtre, muzică de fundal și audio din filme. Este amuzant și captivant și atrage un public vast cu tot felul de interese.

Cel mai bun pariu pentru crearea unei aplicații trend este să vizați un public mai tânăr. Utilizarea sporită a telefonului este încă puternic asociată cu vârsta mai tânără – 41% dintre utilizatorii TikTok au vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani. Pentru a atinge potențialul maxim de descărcare, creați un concept etic care să atragă mai întâi tinerii.

3. Deveniți un hacker cu pălărie albă

Dacă aveți abilitățile tehnice și vă bucurați de o slujbă de înaltă presiune, piratarea cu pălărie albă ar putea fi pentru dvs. Hackerii cu pălărie albă, cunoscuți uneori ca hackeri etici, sunt responsabili pentru efectuarea testelor de penetrare: testarea securității unei companii pe toate sistemele și rețelele lor de calculatoare. Va trebui să fiți un expert în codificare și criptare și să aveți o apreciere bună.

Toate întreprinderile se bazează pe secretele comerciale într-o anumită măsură, unele mult mai mult decât altele. Informațiile sensibile trebuie protejate împotriva atacurilor cibernetice. Sarcina dvs. va fi să încercați toate metodele de hacking ale hackerilor criminali pentru a expune orice legături slabe din sistemul unui client. Clienții dvs. trebuie să aibă încredere în dvs. – poate părea alarmant de contraintuitiv să plătiți pe cineva pentru a încălca firewall-urile companiei dvs. O modalitate de a construi încrederea clienților potențiali este de a finaliza un curs de hacking etic prin EC-Council sau itgovernance.co.uk și de a obține certificare.

Datorită competențelor de specialitate necesare, hacking-ul pălăriilor albe este atât în ​​mare cerere, cât și bine plătit. Deși puteți îndeplini sarcina în totalitate de la distanță, este o idee bună să aveți o primă întâlnire față în față cu clienții pentru a-și construi încrederea înainte de a începe.

4. Completați sondaje online plătite

Companiile caută continuu să obțină o perspectivă asupra opiniilor și demografiei clienților lor, astfel încât să își poată perfecționa produsele, serviciile și campaniile de marketing. În acest scop, multe companii utilizează sondaje online ca metodă de cercetare a pieței pentru a aduna opinia publică.

Întreprinderile lucrează adesea cu platforme terțe de cercetare a pieței pentru a-și publica sondajele și pentru a atrage participanți. Pentru a începe să câștigi bani cu sondaje plătite, înscrie-te la Swagbucks, Onepoll, Lifepoints și Toluna. Swagbucks este unul dintre cele mai mari site-uri de sondaje din lume și a plătit peste 400 de milioane de lire sterline pentru completatorii de sondaje.

Asigurați-vă că utilizați platforme de sondaje de încredere, precum cele enumerate mai sus, deoarece multe site-uri web înșelătoare promovează sondaje plătite. Înainte de a utiliza un site web, consultați recenziile sale online. După ce ați găsit un site de sondaj care vă place, este rapid să vă înscrieți și să începeți. Plata variază – unele oferă numerar, în timp ce altele plătesc cu bonuri sau recompense. Site-urile web au, de obicei, o limită a numărului de sondaje plătite pe care le puteți finaliza lunar, deci înscrieți-vă la cât mai multe site-uri posibil pentru a vă maximiza veniturile.

5. Cumpărați și vindeți criptomonede

Tranzacționarea în criptomonedă presupune cumpărarea de monede digitale, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și Litecoin, la un preț specific și vânzarea acesteia cu profit prin intermediul unor platforme precum schimbul Coinbase. Criptomoneda este descentralizată, ceea ce înseamnă că este schimbată direct de la vânzător la cumpărător fără ca banca să fie intermediară. În teorie, cripto este, prin urmare, imun la interferențele guvernamentale.

La sfârșitul anului 2017, bitcoin a atins cea mai mare valoare a sa, cu un preț de 17.000 GBP. Dacă ați fi investit într-un singur bitcoin în 2015, v-ar fi costat doar 215 de lire sterline, arătând cât de profitabil poate fi comerțul criptografic.

O înțelegere infailibilă a monedei alese este crucială pentru a avea succes în cumpărarea și vânzarea criptelor. Trebuie să cunoașteți valoarea și creșterea potențială a fiecăruia și să respectați tendințele pieței. Studiați tendințele anterioare și citiți istoria pieței – piețele reacționează în același mod în circumstanțe economice similare. Studierea tendințelor recente vă poate ajuta să prevedeți viitoare vârfuri și scăderi ale valorii pieței în condiții economice similare.

Alegeți criptomoneda cu atenție. Cele mai populare patru valute sunt Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Ripple. Acestea tind să fie cele mai sigure, fiind de ceva vreme. Pentru a tranzacționa, puteți utiliza platforme online, cum ar fi Kraken, Etoro și Bitcoin UK.

Tranzacționarea online nu este niciodată fără risc. Mulți comercianți cu experiență au preluat sume mari de datorii pentru a investi în Bitcoin și, atunci când prețul a scăzut dramatic, acești comercianți au rămas cu datorii enorme. Acompania esențială aici nu este niciodată să investiți mai mult decât aveți sau vă puteți permite să riscați.

6. Deveniți Youtuber

Îți place să fii o senzație pe YouTube? Noțiuni de bază este mai ușor decât crezi. Aspectele practice sunt simple: veți avea nevoie de o cameră, un computer, unele programe de editare și o conexiune la internet de mare viteză pentru a încărca videoclipuri.

Devenirea unui YouTuber de succes necesită o muncă grea. Va trebui să fiți în concordanță cu încărcarea conținutului și să alegeți o nișă populară, cum ar fi vlog-urile zilnice, videoclipurile despre jocuri și tehnologie. Există peste 31 de milioane de canale pe YouTube – ce-l va face pe al tău să iasă în evidență? Asigurați-vă că faceți ceva unic. Interacționați cu publicul pentru a menține spectatorii obișnuiți. Este o idee bună să dezvoltați un număr de persoane în alte conturi de socializare, cum ar fi Instagram, unde vă puteți promova canalul YouTube.

YouTube plătește lunar YouTube între 45% și 50% din veniturile din publicitate. Aceste cifre se traduc în medie între 5 și 7 GBP pentru 1000 de vizionări, ceea ce înseamnă că puteți obține un venit pasiv impresionant din videoclipurile vechi. Cu cât obțineți mai multe vizionări, cu atât puteți câștiga mai mulți bani – canalele cu o bază semnificativă de abonați pot primi oferte de parteneriat plătite prin aprobarea unui produs sau serviciu într-un videoclip pentru o taxă considerabilă.

7. Cumpărați și vindeți îmbrăcăminte de stradă în ediție limitată

Revânzătorii cumpără produse la modă și le vând pentru profit. Odată cu creșterea cererii populare de îmbrăcăminte de stradă în ediție limitată de la mărci precum Supreme și Yeezy, revânzătorii existenți înregistrează profituri de peste 10 ori mai mari decât investiția inițială.

Articolele în ediție limitată sunt cele mai profitabile produse de revânzare. Ca urmare, piața de revânzare este extrem de competitivă. Pentru a vă maximiza succesul, învățați cât de mult puteți de la revanzatorii veterani. Urmăriți conturi de socializare precum @flipping_supreme și @hustle_the_hype pe Instagram, care oferă predicții de revânzare a lansărilor populare.

Se știe că produsele în ediție limitată se vând în câteva secunde, ceea ce înseamnă că va trebui să vă îmbunătățiți viteza de plată. Unele site-uri vă permit să vă conectați în prealabil și să salvați detaliile cardului, ceea ce accelerează procesul. Mulți revânzători folosesc aplicații gratuite, cum ar fi Fillr, pentru a reduce timpul de plată, care vă completează automat detaliile.

Odată ce ați pus mâna pe produse calde și limitate, puteți revinde pe platforme obișnuite, cum ar fi Depop. Pentru a obține prețuri mai bune, luați în considerare vânzarea prin intermediul unor platforme mai exclusive, cum ar fi StockX, Grailed și Stadium Goods, care prezintă colecții de ultimă generație, hyped și curate.

8. Creați și vindeți fotografii stoc

Ești un fotograf pasionat? Vânzarea fotografiilor de stoc este o modalitate fantastică de a vă transforma hobby-ul în profit. Persoanele fizice și companiile achiziționează fotografii stoc pentru a economisi timp și bani în locul aranjării unei ședințe foto. Scriitorii de bloguri, știri și proprietari de site-uri web au nevoie, de asemenea, de imagini stoc pe care să le folosească pe paginile lor. Companiile vor achiziționa de obicei un abonament la o agenție de acțiuni, unde au dreptul de a utiliza orice imagine de stoc de pe site pe durata abonamentului lor.

Puteți încărca imaginile dvs. pe site-uri web precum Shutterstock, PayLoadz și Adobe Stock. Vânzarea fotografiilor de stoc este o modalitate excelentă de a câștiga un venit pasiv, dar este dificil să se transforme într-un salariu complet. Imaginile stoc sunt o piață saturată: există peste 225 de milioane de imagini doar pe Shutterstock (de asemenea, sunteți în concurență cu site-urile gratuite de fotografii stoc). Odată încărcat, veți avea tendința de a câștiga 0,15 GBP – 0,30 GBP pe lună, pe imagine.

O piață profitabilă pentru a intra este fotografia aeriană. Repere cunoscute și destinații turistice populare precum Turnul Eiffel, London Eye sau Poarta Brandenburg tind să obțină cele mai mari vânzări.

9. Cumpărați și vindeți domenii

În 2010, domeniul site-ului web CarInsurance.com s-a vândut cu peste 38 de milioane de lire sterline. Această cifră nu reprezintă în niciun caz vânzarea medie a domeniului dvs., dar demonstrează cât de profitabilă poate fi piața. Costul scăzut al investiției pentru achiziționarea domeniilor îl face o modalitate excelentă de a obține venituri suplimentare semnificative.

Puteți achiziționa domenii de la registratori de domenii, cum ar fi Godaddy și Squarespace, pentru doar 0,99 GBP pe an. Țineți-vă de ele până când vor crește în valoare și apoi vindeți-le pentru un profit sănătos (asigurați-vă că evitați ghemuirea domeniului). Marketingul pe domeniul în sine este un mod inteligent de a face publicitate, deoarece companiile vor căuta domeniul pe care îl doresc pentru marca lor. Alternativ, vă puteți lista domeniile pe un site de listare de domenii terță parte, cum ar fi Afternic, BrandBucket și NameCheap.

Cel mai bun mod de a câștiga bani serioși prin cumpărarea și vânzarea domeniilor este să optați pentru cele mai generice nume posibil – la fel ca Carinsurance.com. Numele geografice tind să aducă venituri mari, precum și numele profesiilor și industriilor populare.

10. Porniți un magazin de comerț electronic

Crearea unui magazin online, cunoscut sub numele de magazin de comerț electronic, este o modalitate profitabilă de a câștiga bani online. Un magazin online este mult mai profitabil decât omologul său din cărămidă și mortar, deoarece elimină necesitatea cheltuielilor cu chiria și asigurarea proprietății. Magazinele de comerț electronic oferă, de asemenea, posibilități de creștere masivă, deoarece puteți viza clienți de oriunde din lume.

Fiți la curent cu tendințele populare ale produselor: interceptarea pieței chiar înainte ca produsele să devină virale vă poate câștiga mii. Vânzătorii care au preluat tendința fidget spinner, de exemplu, au văzut de 10 până la 20 de ori investiția inițială.

Puteți configura cu ușurință un magazin de comerț electronic pe platforme precum Shopify. Generarea de venituri semnificative necesită un marketing eficient: creați un brand puternic și faceți publicitate magazinului dvs. prin intermediul rețelelor sociale și al anunțurilor de pe Facebook pentru a crește traficul către site-ul dvs. web.

Scroll to Top