Prima pagină » Cum sa obții un apartament care sa se încadreze în bugetul dvs

Cum sa obții un apartament care sa se încadreze în bugetul dvs

Deci, sunteți gata să vă mutați într-un loc nou. Fie că părăsiți orasul pentru prima dată, fie că absolviti facultatea sau căutați o schimbare, aveți nevoie de o casă – și rapid! Dar, a afla cum să găsești un apartament accesibil poate fi copleșitor. Este posibil să fi observat cât de scumpă poate fi chiria lunară. Și apoi există logistica și cheltuielile mutării. Este mult, mental și financiar.

Vestea bună este că puteți afla cum să găsiți apartamente ieftine și să găsiți un spațiu care să se potrivească bugetului dvs. și să vă bucure. Așadar, înainte de a semna un contract de leasing, consultați aceste modalități simple de a găsi un loc accesibil.

Găsiți un apartament accesibil pe baza veniturilor dvs.

A afla cum să găsești un apartament accesibil se reduce la cât de mult îți poți permite. Accesibilitatea este relativă. Când vine vorba de a afla cât de mult vă puteți permite să plătiți în fiecare lună, trebuie să vă uitați bine la finanțele dvs.

O regulă bună de urmat este să nu cheltuiți mai mult de 30% din venitul dvs. lunar pe locuințe. În realitate, americanii cheltuiesc în prezent aproximativ 37% din salariu pe chirie. Alți oameni plătesc și mai mult dacă se află pe o piață competitivă.

Rețineți că va trebui, de asemenea, să vă calificați pentru a fi chiriaș. Aceasta înseamnă să completați o cerere (și să plătiți o taxă) pentru a obține, sperăm, aprobarea de a închiria proprietatea. În general, proprietarii vă vor cere să faceți cel puțin de trei ori suma chiriei în fiecare lună pentru a vă califica pentru închiriere.

Scroll to Top