Prima pagină » ING oferă Reduceri Atractive la Creditele cu Asigurări de Viață Atașate

ING oferă Reduceri Atractive la Creditele cu Asigurări de Viață Atașate

Strategia Bancii pentru Creditele de Nevoi Personale și Ipotecare

Într-un climat financiar competitiv, băncile adoptă strategii inovatoare pentru a atrage și fideliza clienții. ING, o prezență importantă pe piața bancară, își dezvăluie strategia de a oferi reduceri semnificative la creditele cu asigurări de viață atașate. Această abordare reprezintă o oportunitate pentru clienți de a economisi și de a beneficia de protecție financiară suplimentară.

Reduceri la Creditele ING Personal

Strategia bancii se reflectă cu claritate în două categorii de credite: cele de nevoi personale (ING Personal) și cele ipotecare. În cadrul programului său, ING oferă reduceri atractive pentru creditele cu dobanda fixa și variabilă care includ asigurări de viață atașate.

  • Creditele ING Personal cu Dobândă Fixă: Pentru aceste credite, clienții pot beneficia de o reducere de 1 punct procentual din dobândă dacă optează pentru asigurări de viață atașate. Aceasta este o oportunitate semnificativă de a reduce costurile creditului și de a obține o protecție financiară suplimentară.
  • Creditele ING Personal cu Dobândă Variabilă: Pentru această categorie, ING alege să reducă marja băncii pentru clienții care optează pentru asigurări de viață. Aceasta se traduce printr-o dobândă variabilă mai mică, ceea ce poate contribui la economii semnificative pe termen lung.

Reduceri la Creditele Ipotecare

Clienții care se gândesc la achiziționarea unei proprietăți vor fi încântați să afle că și creditele ipotecare beneficiază de reduceri.

  • Creditele Ipotecare cu Dobândă Fixă: Pentru aceste credite, ING oferă o reducere de 0,3 puncte procentuale atât la marja aplicată, cât și la dobânzile fixe introductive din primii 5 ani. Această reducere poate reprezenta o economie semnificativă pe durata împrumutului ipotecar.

Exemplu Concret: Creditul Ipotecar Avantaj Plus

Pentru a ilustra beneficiile acestei strategii, să luăm în considerare creditul ipotecar Avantaj Plus:

  • Dobândă Fixă pe 5 Ani: Fără asigurare de viață, dobânda fixă este de 7,49%. Cu toate acestea, pentru cei care optează pentru asigurarea de viață, dobânda fixă scade la 7,19%, reprezentând o reducere semnificativă.
  • Dobândă Variabilă Ulterior: După ce perioada inițială de 5 ani se încheie, dobânda variabilă crește la IRCC+3,99%. Cu asigurarea de viață atașată, această dobândă este redusă la IRCC+3,69%.

Strategia ING de a oferi reduceri la creditele cu asigurări de viață atașate aduce un suflu nou pe piața bancară. Această abordare oferă clienților oportunitatea de a economisi semnificativ la costurile creditelor și de a obține în același timp protecție financiară. Reducerile aplicate la ambele tipuri de credite, atât cele de nevoi personale, cât și cele ipotecare, subliniază angajamentul băncii de a oferi soluții financiare inovatoare și avantajoase pentru clienții săi.

Scroll to Top