Prima pagină » Ofertele Atractive de Black Friday de la ING: Depozite, Carduri cu Rate și Bonusuri pentru Copii

Ofertele Atractive de Black Friday de la ING: Depozite, Carduri cu Rate și Bonusuri pentru Copii

Sezonul reducerilor Black Friday a ajuns și în lumea bancară, iar ING aduce o gamă variată de oferte pentru clienții săi. Între 7 și 12 noiembrie, ING propune o serie de produse și servicii cu condiții avantajoase pentru a-și răsplăti clienții loiali. Iată ce aveți de câștigat de pe urma ofertelor ING de Black Friday 2023.

1. Credite de Nevoi Personale cu Dobândă Redusă

Dacă vă gândiți să accesați un credit de nevoi personale, ING vă oferă o ocazie excelentă. În această perioadă, puteți obține un credit cu dobândă fixă redusă cu 1 punct procentual față de oferta standard. Dobânda pentru astfel de credite va fi cuprinsă între 6,99% și 15,99%, în loc de intervalul obișnuit de 7,99% – 15,99%. Aceasta poate reprezenta o economie semnificativă în cazul în care aveți nevoie de finanțare.

2. Carduri de Credit cu Până la 48 de Rate Fără Dobândă

ING le oferă clienților carduri de credit cu oportunitatea de a beneficia de până la 48 de rate fără dobândă pentru achiziții făcute între 7 și 14 noiembrie. Această ofertă este valabilă la o serie de retaileri, printre care se numără eMAG, Altex, Flanco, Media Galaxy, Dedeman, Hornbach, și mulți alții. Această facilitate vă permite să împărțiți costurile în rate lunare fără dobândă, făcând cumpărături mai accesibile.

3. Cashback Dublu pentru ING Bazar

Clienții ING vor beneficia de un cashback dublu pentru cumpărăturile efectuate la partenerii băncii în timpul campaniei Black Friday. Acest bonus adițional reprezintă o modalitate excelentă de a economisi în timp ce profitați de reducerile din această perioadă.

4. Depozite Bonus cu Dobânzi Mai Atractive

Pentru cei interesați de economisire, ING oferă depozite Bonus pe 4 luni în cadrul campaniei Black Friday. În acest caz, dobânda pentru depozitele în lei este de 7,5% pe an, în loc de 6%, iar pentru cele în euro, dobânda este de 4%, față de 2,5%. Aceste dobânzi crescute pot aduce beneficii semnificative economisitorilor.

5. Diverse Oferte Adiționale

Pentru clienții care dețin carduri de debit, opțiunea ING Gold este oferită gratuit pentru 6 luni. Aceasta poate include diferite beneficii, cum ar fi acces la oferte speciale sau servicii premium, în funcție de tipul cardului.

6. Bonusuri pentru Copii

Pentru cei care deschid un cont pentru copil ING Young în timpul campaniei Black Friday și îl alimentează cu cel puțin 100 de lei până la finalul lunii, ING oferă un bonus de 100 de lei copilului în decembrie.

În concluzie, ofertele ING de Black Friday 2023 aduc numeroase avantaje clienților, de la credite cu dobânzi reduse și carduri cu rate fără dobândă la depozite cu dobânzi mai atractive și bonusuri pentru copii. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că orice produs financiar pe care îl alegeți corespunde nevoilor și planurilor voastre financiare personale.

Scroll to Top