Prima pagină » Rockefeller și Ucraina (interventia masonilor in razboi)

Rockefeller și Ucraina (interventia masonilor in razboi)

Voi incepe cu inceputul. In America exista o clica de indivizi numita ”Consiliul Relatiilor Externe” sau ”Council on Foreign Relations (CFR)”.

Council on Foreign Relations

Aceasta clica ii cuprinde pe cei mai mari petrolisiti, bancheri, directori de corporatii, moguli media, economisti si politicieni. Aproape tot aparatul de stat American este format din membri CFR. Practic este o grupare de interese axata pe profit, ai carei membri sa intilnesc regulat pentru a discuta impreuna directiile pe care vor merge.
In anii 50 aceasta grupare a inceput sa fuzioneze cu acelasi tip de indivizi, de asta data din Europa de Vest. Astfel s-a nascut Clubul Bilderberg.

Bilderberg Group

Aripa europeana a bilderbergilor este formata, ca si cea americana, din cele mai influente persoane: regi, regine, bancheri, directori de corporatii, moguli media, economisti si politicieni de marca. Si Bilderberg si CFR sint sprijinite in mod direct inca de la inceputuri de clanul Rockefeller.

Familia Rockefeller

Henry_Kissinger__David_Rockefeller Tot ce v-am spus pina acum sint informatii oficiale (aveti citeva link-uri).
O data pe an in jur de 100 dintre acesti indivizi se intilnesc pentru a discuta probleme globale, pentru a-si mari profiturile si a pune la cale strategii in acest scop.
Rockefellerii si-au creat averea din exploatarea petrolului.
Familia Bush la fel.
Firmele cele mai importante de combustibili fosili au toate reprezentanti de baza in CFR si Bilderberg, inclusiv Chevron, Exxon (primul esalon CFR), BP, Shell (Bilderberg). Sint informatii oficiale, le puteti gasi oriunde, e suficient sa cititi listele membrilor participanti la conferintele Bilderberg!
Toti acesti oameni de care pomenesc mai sus si companiile lor au o uriasa problema: se termina petrolul! Astfel profitul dispare iar afacerile lor, de multe miliarde de dolari se vor duce de ripa! Acesti oameni care practic conduc planeta vor ramine fara putere, mai ales ca intreaga economie a SUA se bazeaza pe petrol.

11172773 – the pyramid and eye on the back of a one dollar bill.

Singura solutie de a-si prelungi privilegiile este sa preia orice resursa ramasa pe Terra si sa controleze economia globala! Asta inseamna sa domine planeta.
Aici intra in joc Rusia lui Putin, singurul mare jucator strategic ramas si al doilea mare exportator de petrol din lume. (China nu are resurse de petrol, peste 70% sint din importuri. In plus, China ramine forta de munca ieftina a capitalistilor vestici.)

Rusia nu are reprezentare in Bilderberg. Dimpotriva, Putin a reusit sa salveze Rusia de la soarta pe care o are acum Romania, cea de colonie vestica. A reusit sa-i scoata in ultima clipa afara din tara pe corporatistii globalisti si sa nationalizeze resursele Rusiei. Pentru asta Rusii il aleg repetat, de mai multe mandate. Practic Putin a salvat Rusia de la umilinta si doar 16% dintre rusi considera ca nu a avut realizari semnificative:
Tot din surse oficiale aflam (incet-incet) ca in Kiev a fost o minareala NATO-UE, pentru preluarea Ucrainei in sfera de influenta a globalistilor! NATO e forta armata comuna facuta de CFR+Bilderberg, pentru a-si atinge scopurile. Pina si aceasta informatie este oficiala, daca stim sa citim printre rinduri. Citez de pe pagina NATO:
NATO

”The creation of NATO can be seen as the primary institutional consequence of a school of thought called Atlanticism which stressed the importance of trans-Atlantic cooperation.”
Acum citez de pe pagina Bilderberg:
” (Bilderberg) It was initiated by several people, including Polish politician-in-exile Józef Retinger, concerned about the growth of anti-Americanism in Western Europe, who proposed an international conference at which leaders from European countries and the United States would be brought together with the aim of promoting Atlanticism – better understanding between the cultures of the United States and Western Europe to foster cooperation on political, economic and defense issues.”

Bilderbergii practic sint disperati ca ramin fara resurse, deci… ataca Rusia si orice altceva unde se gasesc resurse (de aici si circul cu gazele de sist, cautate de corporatiile americane cu mare reprezentare in CFR).

Rusia a raspuns agresiunii Bilderberg (NATO) prin preluarea Crimeii, pentru a-si consolida sfera de influenta in Ucraina. De atunci NATO (si fraierii din Ucraina influentati de ei) se bate cu Putin! (Trebuie mentionat ca si Putin are o oligarhie in spate din moguli locali ai petrolului.)
Intrebari:

De cite ori a atacat Rusia, cel putin fatis, natiuni suverane straine de la al doilea razboi mondial incoace? (Tineti minte ca doctrina URSS era internationalismul socialist.)
De cite ori a atacat America si NATO natiuni suverane straine de la al doilea razboi incoace (cu scopul declarat sau nedeclarat al preluarii resurselor)? (Tineti minte ca doctrina SUA a fost intotdeauna Democratia si Libertatea.)

Eu, ca roman, inteleg ingrijorarea pe care o au romanii vis-a-vis de ”ursul” rusesc. Am avut si in familie bunice ascunse in capite de fin pentru a nu fi violate si neamuri omorite de gloante rusesti (sau cel putin degerate pe linga Stalingrad). Va rog sa tineti cont de politica actuala a Rusiei si de faptul ca, practic, prin alianta NATO si mizeria scuipata la Deveselu pe obrazul statului suveran roman – baze straine militare de colonizare – practic ATACAM RUSIA!
Nu Rusia ne ataca pe noi! De Rusia nu ne mai desparte decit o intindere de apa pina in Crimeea (si ceva bucata din Ucraina). Daca NATO-Bilderberg va reusi sa irite Rusia pina la ofensiva militara fatisa, Romania va fi PRIMA pe lista lui Putin (mai ales cu presedintele nostru cu ochi mici si gura mare).

Daca ati priceput ce se intimpla (retineti, puteti gasi informatiile OFICIAL), distribuiti! Nu ne putem permite sa nu gindim la aceasta ora de cumpana. Distribuiti pentru ca s-ar putea ca postul sa-mi si fie sters… nu se stie niciodata.

Iata ce declara presedintele Exxon in fata CFR acum doi ani, conform acestui articol despre gazele de sist din Romania:

„We are all losing our shirts today,” Exxon Mobil Chief Executive Rex Tillerson said last year in a talk before the Council on Foreign Relations in New York. „We’re making no money. It’s all in the red.”

CFR+Bilderberg se pregatesc si pentru colapsul iminent al pietei financiare capitaliste. Poveste e lunga si complicata.

Scroll to Top