Prima pagină » Surse suplimentare de venit

Surse suplimentare de venit

Dacă ești în căutarea unor surse suplimentare de venit, venim cu cateva idei explicate si testate care cu siguranta vor da roade daca sunt puse in aplicare asa cum trebuie.

Lansează-ți un blog
Dacă îți place să scrii sau să discuți cu prietenii despre anumite teme, care consideri că ar fi de interes și pentru alte persoane, îți poți lansa un blog.
Blog-urile reprezintă un mare succes în momentul de față. Ca sfaturi, îți sugerăm să alegi următoarele domenii: Finante, IT, gătit, Bebeluși, Parenting, Cunoștințe generale, Umor, Satiră etc.
În ziua de astăzi, astfel de pagini pot genera venituri lunare frumușele, fie prin intermediul reclamelor plasate, fie prin marketing afiliat.
Desigur, și pentru a reuși să lansezi un blog, vei avea nevoie de anumite cunoștințe de content writing, despre care am discutat și puțin mai sus. Dar vei putea găsi online o mulțime de informații legate de acest subiect.
Așadar, iată cum poți face bani pe internet – prin intermediul unui blog.

Lansează un canal de YouTube
Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că YouTube plătește conturile performante de pe platforma lor, și chiar bine de tot.
Așadar, dacă și tu ești o persoană carismatică, glumeață, ce poate enunța extrem de plăcut ceea ce are de zis, iată cum poți face bani ușor.
Îți dăm chiar și câteva idei de canale, care credem noi că ar fi un real hit:
Gătit, unde testezi în fiecare zi rețete noi și explici modul cum le realizezi IT, unde explici diferențele între diverse componente de calculator, telefoane etc. Lecții de chitară, unde explici vizitatorilor cum să ajungă să cânte precum Bon Jovi, Financiare, unde poți oferi sfaturi din lumea monetară Culturale, unde prezinți diverse evenimente istorice ce s-au petrecut în ziua în care iese videoclipul. Cu siguranță, dacă îți bați puțin capul, vei putea veni și singur cu astfel de idei.

Scroll to Top