Prima pagină » UniCredit: Bonusuri de Economisire și Carduri de Credit cu Zero Costuri de Administrare pe Viață în Black Friday

UniCredit: Bonusuri de Economisire și Carduri de Credit cu Zero Costuri de Administrare pe Viață în Black Friday

Sezonul reducerilor Black Friday vine cu o serie de oferte atractive din partea UniCredit, menite să răsplătească și să ofere beneficii clienților săi. În perioada 10 noiembrie, UniCredit propune o gamă variată de promoții pentru economisire și creditare, alături de avantaje pentru posesorii de carduri de debit. Iată mai multe detalii despre ofertele UniCredit de Black Friday 2023.

1. Bonusuri de Economisire

Pe 10 noiembrie, UniCredit oferă clienților un bonus de 100 de lei ca recompensă pentru economisire. Pentru a beneficia de acest bonus, trebuie să deschideți un cont de economii în lei, euro sau dolari, iar soldul trebuie să fie menținut la un minim de 5.000 de lei, 1.000 de euro sau 1.000 de dolari până la sfârșitul lunii noiembrie. De asemenea, puteți opta pentru un depozit la termen în lei, euro sau dolari pe o perioadă de 3, 6 sau 12 luni, cu o valoare minimă de 500 de lei, 100 de euro sau 100 de dolari (nu sunt luate în considerare depozitele constituite prin prelungirea unora mai vechi).

2. Credit de Realizări Personale cu Dobândă Redusă

UniCredit oferă și Creditul de Realizări Personale cu o dobândă fixă începând de la 7,49% pe an. Pentru a accesa această dobândă redusă, trebuie să îndepliniți mai multe condiții, cum ar fi realizarea unui rulaj lunar minim prin cont sau aprobarea unui credit în valoare de cel puțin 130.000 de lei.

3. Credit 100% Mobile și Carduri de Credit Cu Zero Costuri de Administrare

Prin intermediul UniCredit Consumer Financing, puteți obține Creditul 100% Mobile, care oferă dobânzi fixe reduse între 9,49% și 13,99% pe an. De asemenea, puteți solicita cardul de credit UniCredit Card 100% Mobile cu zero costuri de administrare pe viață, dacă sunteți utilizatorii serviciilor de mobile banking ai UniCredit.

4. Oferte de Carduri de Debit

Pentru posesorii de carduri de debit UniCredit, înrolarea în programul de beneficii ShopSmart din mobile banking în data de 10 noiembrie aduce un bonus de bun venit de 10 lei, în plus față de ofertele și cashback-ul aferente programului.

5. Ofertă pentru Companii – Descoperit de Cont cu Dobândă Zero

UniCredit oferă și o promoție pentru companii: descoperit de cont cu dobândă zero pentru 93 de zile (după ziua 94, se aplică Robor la 3 luni plus 5,5%), pentru ofertele accesate pe 10 noiembrie.

În concluzie, oferta variată de Black Friday a UniCredit aduce numeroase beneficii și avantaje pentru clienții băncii, de la bonusuri de economisire și dobânzi reduse pentru credite la carduri de credit cu costuri zero de administrare pe viață. Pentru a profita de aceste oferte, urmăriți site-ul UniCredit și asigurați-vă că faceți alegerea potrivită în funcție de nevoile și planurile voastre financiare.

Scroll to Top