Prima pagină » Anca Simionescu este noul director general al Niro Investment Group

Anca Simionescu este noul director general al Niro Investment Group

Anca Simionescu va coordona și dezvolta proiectele de investiții ale grupului Niro pe plan local și internațional. La începutul carierei sale,  Simionescu a făcut parte din echipa Niro Investment Group și a coordonat dezvoltarea Central Residential Park, primul proiect imobiliar rezidenţial de tip condominiu din România.

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața investițiilor imobiliare comerciale și rezidențiale, managementul activelor și dezvoltarea afacerilor, Anca Simionescu este absolventă a Facultății de Robotică a Universității Politehnice din București și deține un masterat în același domeniu la Universitatea din Osaka. Simionescu mai are și un MBA în fuziuni și achiziții imobiliare de la Harvard School of Business.

Noul director general al Niro a mai lucrat în cadrul Skanska România, Forte Partners și Lion’s Head.

„Sunt încântată să revin în echipa Niro Investment Group și să îmi aduc contribuția la consolidarea  etapei de dezvoltare în care Grupul a pășit recent, odată cu diversificarea  activităților și extinderea investițiilor atât în țară, cât și în afara granițelor României. Datorită proiectelor îndrăznețe dezvoltate timp de trei decenii, activitatea Niro Investment Group a devenit sinonimă cu succesul antreprenorial. De aceea, voi utiliza fiecare oportunitate pentru a mă asigura că vom menține standardele de exigență la același nivel ridicat și în această nouă etapă de transformare prin care trece compania”, a declarat Anca Simionescu, Director General  al Niro Investment Group.

Niro are un portofoliu de proiecte dezvoltate care totalizează o suprafaţă de 500.000 de mp construiți, printre care se numără centrul comercial și logistic Dragonul Roşu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și hoteluri.

Scroll to Top