Prima pagină » Bilanț de un an de la lansarea magazinului online Huawei în România. Ce produse s-au vândut cel mai bine

Bilanț de un an de la lansarea magazinului online Huawei în România. Ce produse s-au vândut cel mai bine

În doar un an, huaweistore.ro a reușit să strângă un număr semnificativ de utilizatori, având peste 130.000 de abonați și peste 200.000 de conturi înregistrate cu Huawei ID. 

Sub umbrela misiunii de a răspunde prompt tuturor nevoilor consumatorilor, Huawei a lansat, într-un an, peste 20 de produse noi și a pregătit, în fiecare lună, oferte speciale.

Urmărind atent comportamentul utilizatorilor, un top 5 al celor mai populare produse de pe huaweistore.ro ar arăta în felul următor: nova 9 SE, cel mai recent model din gama smartphone, dedicat tinerilor utilizatori; WATCH GT 2 Pro, ceasul care se transformă în partenerul perfect de la încheietură; laptopul MateBook D 15; MatePad 11, tableta pentru orice scenariu de utilizare și căștile FreeBuds 4.

Pentru a marca aniversare, Huawei a lansat o campanie de reduceri, valabilă până pe 8 mai.

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. 

Scroll to Top