Prima pagină » Ce soluții au românii cu credite

Ce soluții au românii cu credite

Fiindă inflația nu pare dă semne să se diminueze, românii cu credite trebuie să caute soluții pentru a reuși să își ducă la bun sfârșit creditele. Cea mai bună și mai sigură soluție a momentului, atât pentru creditele legate de IRCC, cât și pentru cele raportate la ROBOR, este reprezentată de refinanțarea pe dobândă fixă. Acesta este recomandarea specialiștilor.

Acestia au venit cu un set de 5 recomandări pentru românii cu credite:

  1. Refinanțați creditele cu dobândă variabilă în credite cu dobânzi fixe înainte de a ajunge în imposibilitate de plată, deoarece un client cu întârzieri mari și restanțe active nu poate fi creditat sau refinanțat.
  2. Nu suspendați ratele creditelordeoarece, după perioada de pauză, creditele voastre vor fi mai scumpe decât erau inițial.
  3. Învățați lucruri noi, atât pentru a vă îmbunătăți cunoștințele, cât și pentru a vă extinde competențele. Astfel nu veți fi niciodată în pericolul de a rămâne fără job/fără o sursă de venit pe termen lung.
  4. Economisiți cel puțin 10%-20% din veniturile voastre lunare, iar acest fond investiți-l în lucruri/acțiuni/activități care vă ajută să vă dezvoltați și mai mult din punct de vedere profesional și financiar.
  5. Apelați la un broker de creditepentru a beneficia de cel mai bun și mai ieftin credit bancar al momentului.
Scroll to Top