Prima pagină » Cele mai bune carduri de cash-back

Cele mai bune carduri de cash-back

Sa iti poti recupera un procent din valoarea cumparaturilor uzuale fara ca asta sa presupuna neaparat costuri colaterale reprezinta o provocare pentru tot mai multi romani.

Atasata cardurilor de credit si chiar si a celor de debit, optiunea de cash-back presupune acordarea unor recompense sub forma de bani intorsi pe card din valoarea cumparaturilor iar procentele care sunt aduse in discutie in cel din urma caz nu sunt deloc de neglijat, intre 3 si 10%. 

Cash-back de 5% prin parteneriatul Banca Transilvania-Carrefour

Carrefour Romania si BT Direct, divizia de consumer finance a Grupului Financiar Banca Transilvania, au lansat la inceputul lunii aprilie un card de credit prin care se poate obtine finantare direct in magazin si, ulterior, 5% din valoarea cumparaturilor realizate in magazinele Carrefour si online, pe Carrefour.ro.

Cardul poate fi obtinut in hypermarket-urile Carrefour printr-o procedura simplificata iar utilizatorii beneficiaza de finantari pe loc de pana la 40.000 de lei si de 5% cash-back.

Cardul poate fi folosit la orice comerciant, inclusiv pentru plata facturilor, insa beneficiul de 5%  este exclusiv in cadrul Carrefour, procentul returnat in cazul altor comercianti este de 2%.

La minimum 500 de lei cheltuiti, tranzactia se poate imparti in 3 rate fara dobanda sau intre 4 si 36 de rate, cu doar 1% dobanda lunara, prin programul Rate Oriunde, iar beneficiul poate fi activat prin SMS.

Scroll to Top