Prima pagină » Conectivitatea mașină – casă inteligentă, dezvoltată de BMW și Bosch

Conectivitatea mașină – casă inteligentă, dezvoltată de BMW și Bosch

Utilizatorii BMW îşi pot controla Bosch Smart Home cu uşurinţă, în siguranţă şi convenabil prin integrarea Apple CarPlay şi asistentul vocal Siri în timp ce conduc. Cu noul sistem de operare BMW 8 din i4, conducătorii pot spune pur şi simplu „Hei Siri” pentru a activa asistentul vocal digital. Pentru prima dată nu mai este necesară apăsarea butonului de microfon de pe volan, bineînţeles este necesar ca telefonul mobil să fie conectat în modul Apple CarPlay.

O campanie comună a Bosch şi BMW arată legătura inteligentă dintre Smart Home şi Digital Car, care conectează casa inteligentă şi mobilitatea digitală. Accesul la dispozitivele Bosch Smart Home este posibil şi folosind asistentul vocal numit Google Assistant din Android Auto şi Amazon Alexa Car Integration.

Cu HomeKit şi Apple CarPlay de la Apple, luminile sau temperaturile de acasă pot fi reglate perfect şi inteligent, iar starea uşilor şi ferestrelor poate fi verificată.

Beneficiile integrării Apple CarPlay în automobilul BMW şi accesul corespunzător la produsele Bosch Smart Home sunt clarificate în campania „Living the smart life”. În patru scurtmetraje diferite, trei prieteni urcă în BMW i4 şi pornesc în călătorie. După un timp, colegii de apartament se întreabă în diferite scenarii dacă jaluzelele de acasă sunt închise, luminile sunt stinse sau sistemul de alarmă este activ. În loc să se întoarcă pentru a verifica, o întreabă pe Siri prin Apple CarPlay.

Siri nu răspunde doar la comenzi, ci şi la întrebări. De exemplu, colega de apartament Audrey pune următoarea întrebare în clipuri: „Hei Siri, sunt toate ferestrele de acasă închise?”. Filmele ilustrează cât de uşor şi convenabil pot fi controlate dispozitivele Bosch Smart Home prin integrarea Apple CarPlay în automobilul BMW şi modul în care rutina de zi cu zi poate fi parcursă cu uşurinţă în timpul deplasării cu mașina.

Robert Bosch Smart Home GmbH a fost fondată ca subsidiară deţinută integral a Robert Bosch GmbH. Cu sediul în Stuttgart-Vaihingen, compania oferă soluţii inteligente pentru clienţii retail care doresc o casă conectată de la o singură sursă.

Scroll to Top