Prima pagină » Consiliul Concurenței a aprobat preluarea companiei Consal de către Geiger Group România

Consiliul Concurenței a aprobat preluarea companiei Consal de către Geiger Group România

Geiger Group România SRL, care aparține grupului de firme deținut de familia Geiger din Germania, este o societate de tip holding, care administrează participațiile Grupului Geiger din România.

Firmele din Grupul Geiger active România execută, în principal, lucrări de construcții de drumuri, inclusiv reparații și întreținere, lucrări de construcții și reparații de poduri, lucrări edilitare de apă și canalizare, lucrări de construcții civile și industriale la cheie. De asemenea, Geiger Group România SRL pune la dispoziția companiilor din grup, active în România (Geiger Transilvania SRL și Geiger Proiecte Construcții SRL), bunuri mobile și imobile pe baza contractelor de închiriere, precum și resursele materiale necesare (pietriș, nisip, balast) în vederea executării lucrărilor de construcții.

Consal execută, în principal, lucrări de construcții de drumuri, inclusiv reparații, și lucrări de construcții de rețele edilitare de apă și canalizare.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

 

Scroll to Top