Prima pagină » Cristina Ghiurluc este noul director general al Podravka România

Cristina Ghiurluc este noul director general al Podravka România

Obiectivul declarat al noii șefe al firmei este acela de a continua dezvoltarea companiei din ultima perioadă. Sasa Greguric, care a condus Podravka România în ultimii 11 ani, a preluat alte responsabilități în cadrul grupului.

Cristina Ghiurluc are 15 ani de experiență în cadrul firmei și a ocupat anterior funcțiile de director marketing și director comercial, fiind specializată în tranzacții internaționale, dezvoltare de noi linii de afaceri, planificare strategică, implementare strategii diverse și dezvoltare echipe funcționale.

Ea a absolvit cursurile Universității de Vest din Timișoara, Institutul de Științe Economice și a urmat cursuri de specializare la renumite școli internaționale, precum Tiffin University (SUA), unde a obținut diploma de Executive MBA.

„Preluarea responsabilităților de director general al Podravka Romania reprezintă o provocare total diferită de cele pe care le-am întâlnit înainte, ceea ce o face și mai interesantă. Mă voi concentra pe capacitatea de a construi relații stabile și de durată cu fiecare client, colaborator, partener, distribuitor. În plus, intenția mea este să promovez în continuare povestea de succes a binecunoscutelor produse Podravka. Incontestabil, încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri reprezintă cel mai important succes al companiei Podravka, și vom continua să aducem inovații importante consumatorilor”, a declarat Gristina Ghiurluc.

Pe lângă obiectivele menționate, Cristina Ghiurluc își propune să mărească cifra de afaceri și profitul companiei care i-a fost încredințată, dar și să întărească poziția companiei pe plan local.

“Suntem în plin proces de dezvoltare, România fiind considerată țară focus între cele 40 de țări în care este prezentă compania Podravka în lume. Avem ambiții mari, planuri extinse pentru anul acesta, de intrat pe canale și categorii noi. Suntem conștienți că suntem în mijlocul unei crize, însă aceasta este menirea managerilor – să găsească soluții și să se adapteze indiferent de circumstanțe și provocări”, a spus Cristina Ghiurluc.

Pe plan extern, Podravka reprezinta brandul alimentar de top din regiunea adriatică, exportând de la bază de mâncare și condimente, până la conserve de pește și creme tartinabile în peste 60 de țări din întreaga lume. În România, Podravka este prezentă de peste 20 de ani cu îndrăgita marcă Vegeta. În portofoliul său sunt și mărcile Eva, apreciatele conserve de pește, Lino Lada, delicioasa cremă tartinabilă de ciocolată și Podravka, conserve din legume proaspete.

Scroll to Top