Prima pagină » accenture cluj

accenture cluj

Trenurile din Elveția ajung la timp datorită unui sistem dezvoltat de IT-iștii români. ”Are un grad de automatizare mare, uneori dispecerul stă la masă și se plictisește”

Divizia Industry X, parte a grupului Accenture, numără 900 de angajați în România și este responsabilă cu dezvoltarea de software industrial în domenii precum căi ferate, auto și producție. Unul dintre proiectele dezvoltate la Cluj este sistemul de management al traficului feroviar pentru trenurile din Elveția care zilnic transportă circa …

Trenurile din Elveția ajung la timp datorită unui sistem dezvoltat de IT-iștii români. ”Are un grad de automatizare mare, uneori dispecerul stă la masă și se plictisește” Afla mai mult »

Accenture Cluj investește 1,5 mil. dolari într-un nou sediu unde a deschis un Centrul de Excelență și Inovare

Divizia Industry X numără circa 900 de angajați în România, în Timișoara, Târgu Mureș și Cluj. În total, în România, Accenture are peste 4.000 de angajați care livrează servicii in domenii precum digital, cloud și securitate. Angajații Accenture sunt implicați în proiecte pentru companii importante din întreaga lume, lucrând pentru …

Accenture Cluj investește 1,5 mil. dolari într-un nou sediu unde a deschis un Centrul de Excelență și Inovare Afla mai mult »

Scroll to Top