Prima pagină » Ford Mustang Mach-E primește îmbunătățiri în domeniul vitezei de încărcare și al capacității de remorcare

Ford Mustang Mach-E primește îmbunătățiri în domeniul vitezei de încărcare și al capacității de remorcare

Conform oficialilor Ford, capacitatea de remorcare aprobată a lui Ford Mustang Mach-E a fost crescută la 1.000 kg pe modelele cu autonomie extinsă, atât în versiunea cu un motor, cât și în cea cu două motoare – suficient pentru a permite clienților să tracteze o barcă tipică de pescuit din fibră de sticlă de dimensiuni mici sau medii.

De asemenea, Ford Mustang Mach-E a primit actualizări pentru a reduce timpul de încărcare al bateriei între 80% și 90% din capacitate de la 52 de minute la doar 15 minute și o recalibrare a caracteristicii de utilizare a sistemului One-Pedal pentru performanțe mai fluide la viteze mici.

„Actualizarea pentru capacitatea de remorcare de la Mustang Mach-E este una dintre numeroasele astfel de acțiuni gratuite pe care continuăm să le facem în hardware și software sau prin omologare, pentru a oferi proprietarilor cea mai bună experiență posibilă. În special, în ceea ce privește remorcarea, a fost un exemplu minunat de reacție la cerințele clienților, în care am verificat fezabilitatea unei creșteri și am putut să le oferim ceea ce și-au dorit”, a explicat This Woelpern, director general al diviziei de importuri a Ford of Europe.

Vândut în Europa de peste un an, Mustang Mach-E continuă să câștige fani. Până în prezent, aproximativ 88% dintre clienți s-au mutat de la alte mărci de mașini la Ford pentru a experimenta caracteristicile atractive de condus, stilul îndrăzneț și autonomia vehiculului.

Scroll to Top