Prima pagină » Huawei lansează o nouă tabletă în România

Huawei lansează o nouă tabletă în România

Dispozitivul va fi disponibil pentru comandă pe www.huaweistore.ro  începând de astăzi, la prețul recomandat de 1.599 de lei și în rețelele partenere după jumătatea lunii mai.

MatePad 10 este proiectată pentru a aduce utilizatorilor mai mult confort și o experiență de navigare mai performantă. Vine cu un desktop nou, bine organizat, fiind dotat atât cu touchscreen, cât și cu mouse pentru un confort sporit. Aplicațiile folosite în mod frecvent, afișate în partea de jos a ecranului pot fi vizualizate rapid. În ceea ce privește raportul dintre productivitate și confort, tastatura inteligentă cu distanța între taste de 1,3 mm oferă o utilizare facilă.

Tableta aduce inovația în rândul dispozitivelor tehnologice prin funcția Multi-Window ce permite afișarea pe ecran a până la 4 aplicații, astfel încât utilizatorii pot lua notițe în timp ce vizionează cursuri video sau pot face planuri de călătorie cu prietenii în timp ce răsfoiesc site-urile de rezervări. În plus, funcția de andocare permite accesare cu ușurință a aplicațiile prin App Bubble iar trecerea de la o aplicație la alta se realizează fără probleme, în timp ce se bifează mai mult task-uri.

În plus, prin noua funcție Window Lock sunt acceptate și operațiuni paralele și independente în cele două ferestre. Poți face cumpărături comparând pe ecran două articole unul lângă altul, iar atunci când lucrezi poți răspunde la mesaje în timp ce scrii e-mailuri fără a comuta, o funcție utilă atât pentru lucru, cât și pentru divertisment.

Dispozitivul are și un M-Pencil (de generația a 2-a), care dispune de un design impresionant, peniță învelită în platină și formă hexagonală rotunjită. Stiloul este echipat cu 4096 niveluri de sensibilitate la presiune și acceptă scrierea înclinată, surprinzând fiecare nuanță a mișcărilor și înregistrând mișcările subtile. Pe lângă funcțiile de bază, cu M-Pencil se pot muta texte, grafice sau alte elemente dintr-un PDF în notițe și se pot face trimiteri la PDF-ul original în Flexcil, deoarece sunt conectate și organizate sistematic pentru acces rapid.

Datorită bateriei cu o capacitate mare, de 7.250 mAh, utilizatorii pot urmări videoclipuri pe MatePad 10 timp de până la 12 ore. De asemenea, ecranul FullView de 10,4 inch cu rezoluție 2K oferă o senzație vizuală impresionantă. Echipată cu un sistem de sunet cu patru difuzoare reglat de Harman Kardon, tableta promite performanțe audio captivante fie la vizionarea unui film, fie la redarea unui playlist.

Noua tabletă vine echipată cu un algoritm audio avansat care filtrează eficient zgomotele precum tastarea și conversațiile ambientale, pentru a garanta o experiență audio mai performantă.

Cu ocazia lansării, Huawei a pregătit o ofertă specială de tip bundle pentru pasionații de tehnologie, iar cei care achiziționează tableta vor primi un mouse bluetooth. Tableta vine la pachet și cu tastatură.

Separat, utilizatorii pot achiziționa și Huawei M-Pencil, astfel construind pachetul ideal pentru îmbunătățirea fluxului de lucru.

Scroll to Top