Prima pagină » Întregistrează un domeniu web în doar câteva minute

Întregistrează un domeniu web în doar câteva minute

Obținerea unui nume și a unei extensii se pot face de la agenții autorizate ce poartă numele de registre de domenii, la noi în țară fiind RoTLD, dar și de către parteneri autorizați ai acestora, precum agenția Hostgate, ale cărei servicii cuprind atât înregistrarea de domenii cât și gazduire web și web development, alături de multe altele. Aici puteți găsi cele mai bune și rapide soluții în ceea ce privește înregistrarea unui domeniu, având parte și de asistență de specialitate în acest sens, dacă vă doriți asta.

Cei de aici sunt nu doar parteneri autorizați ai RoTLD ci și ai altor instituții de înregistrare a domeniilor și nu numai, precum EURID, OpenSRS și InternetBS. Prin acestea, agenția le pune la dispoziție clienților orice tip de extensie și-ar dori să aibă pentru domeniul lor astfel încât acesta să poata activa cât mai ușor în domeniul de activitate dorit. Însă înainte de asta, este nevoie și de alegerea unui nume potrivit pentru acel site iar cei de la Hostgate vin din nou cu idei ajutătoare. Cel mai important este ca numele să fie unul ușor de reținut de către clienți, utilizatori, alte persoane. Așadar, nu trebuie să fie unul foarte lung, care să conțina combinații de litere și cifre și asa mai departe. Poate fi chiar o prescurtare de la ceva mai lung, cât timp va rămâne în memoria celorlalți mai ușor. O dată cu finalizarea acestui proces, poate fi aleasă și o extenie potrivită.

Înregistrarea unui domeniu și a unei extensii se poate face pe o perioada de pana la 10 ani dupa care serviciul poate fi reînnoit sau schimbat, totul la prețuri foarte accesibile. Dacă deja stiți ce nume și ce extensie o să alegeți, procesul de înregistrare a domeniului vostru la această firma de hosting nu va dura mai mult de câteva minute iar înregistrarea în serverele lor și aprobarea vor fi realizate la fel de rapid. Astfel, nu veți fi nevoiți să așteptași cine stie cât timp, poate chiar și zile, să vă puteți vedea site-ul printre rezultatele din motoarele de căutare, să începeți să adăugați conținut și să aveți vizitatori. Cu cât mai rapid și mai simplu, cu atât mai bine, idei pe care le împărtășesc și cei de la Hostgate iar în acest sens își îmbunătățesc mereu serviciile pentru ca toți clienții să aibă la dispoziție atât viteză cât și stabilitate și eficiență.

Clienții au posibilitatea de a înregistra atât un singur domeniu cât și mai multe domenii în același timp, în funcție de numărul acestora, extensii, perioada aleasă și alte aspecte, pot fi oferite și reduceri și alte oferte speciale de care aceștia să se bucure pe deplin.

Scroll to Top