Prima pagină » Lidl a pus ochii pe un teren de 15.300 mp, în Bistrița Năsăud, pentru care va plăti 1,5 milioane de euro. Se va învecina cu Dedeman

Lidl a pus ochii pe un teren de 15.300 mp, în Bistrița Năsăud, pentru care va plăti 1,5 milioane de euro. Se va învecina cu Dedeman

Retailerul german Lidl, liderul pieței comerțului alimentar din România, investește 1,5 milioane de euro pentru un teren cu construcții de 15.300 de mp situat în Bistrița Năsăud, localitate unde retailerul mai are deja trei unități, dintre care ultimul a fost inaugurat în vara anului trecut și are 1.300 de mp construiți.

Terenul, situat pe strada Compozitorilor nr. 1, aparține Oxigen SA, un business creat în 1991 cu afaceri în închirierea și subînchirierea bunurilor imbiliare proprii sau închiriate și cifră de afaceri, potrivit termene.ro, de 28.600 euro.

„Acționarii SC Oxigenul SA au supus dezbaterii și cu majoritatea voturilor deținute de acționarii prezenți sau reprezentați au hotărât aprobarea vânzării către societatea Lidl România SA a imobilului la prețul de 1.459.987 euro exclusiv TVA, respectiv 95,2 euro/mp”, se arată într-o hotărâre a companiei din aprilie 2022, publicată în Monitorl Oficial.

Terenul este situat lângă un magazin Dedeman.

Retailerul german este de doi ani într-o expansiune agresivă. Numai anul acesta au inaugurat deja 10 magazine la nivel național, în orașe mai mari dar și medii, ajungând la o rețea de peste 310 de unități.

Parte a grupului Schwarz, Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Citește și:

Cât îi costă pe nemţii de la Lidl&Schwarz să construiască de la zero un magazin în România

 

 

Scroll to Top