Prima pagină » O agenție olandeză de talente IT, care externalizează companiilor de software din Olanda echipe de specialiști în Rep. Moldova, deschide un birou în România

O agenție olandeză de talente IT, care externalizează companiilor de software din Olanda echipe de specialiști în Rep. Moldova, deschide un birou în România

Potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, Backstage IT S.R.L., are sediul la București și codul CAEN 620 – Activități de servicii în tehnologia informației.

Backstage IT, înființată în 2019, a dezvoltat modelul Extended Team, în centrul acestui model se află specialiștii IT străini care doresc să se angajeze în companii olandeze. Compania lucrează în colaborare cu partenerul de recrutare Best4u International, cu sediul la Chișinău. Împreună au creat un hub în Republica Moldova în care specialiștii locali sunt angajați și lucrează la Chișinău pentru companii din Țările de Jos.

Potrivit site-ului său, compania a apărut din propria nevoie de a recruta specialiști IT. După ce campaniile de recrutare din Olanda, țară afectată de criza de talente în domeniul tehnologiei, nu au avut succes, compania a decis să caute talente în Republica Moldova și apoi să ofere astfel de servicii și altor companii olandeze care caută ”personal IT adecvat și accesibil”.

 

Scroll to Top