Prima pagină » O nouă aventură dedicată limbilor străine: Road Language Centre devine EdVenture School (P)

O nouă aventură dedicată limbilor străine: Road Language Centre devine EdVenture School (P)

Road Language Centre, una din cele mai cunoscute școli de limbi străine din București, își schimbă numele în EdVenture School. În acest an, școala intră într-un nou capitol dedicat limbilor străine și celebrează o schimbare în direcția academică, mergând și înspre alte limbi străine precum limba germană și limba franceză.

EdVenture School (Road Language Centre în perioada 2005-2022) și-a început activitatea în septembrie 2005, specializându-se în organizarea de cursuri de limba engleză pentru adulți și cursuri de pregătire pentru examene de limba engleză precum Cambridge sau IELTS. De atunci, mii de cursanți au ales să învețe limba engleză sau să se pregătească pentru examene de engleză alături de noi.

EdVenture – aventură educațională dedicată limbilor străine, în care cursanții sunt protagoniștii principali

 

“La aproape 17 ani de la înființare, școala intră într-o nouă etapă dedicată învățării limbilor străine. Pentru noi, fiecare demers educațional seamănă cu o aventură, cu experiențe și oameni noi, entuziasm și nerăbdare, îmbogățire profesională și personală”, a declarat Diana Conteș, directorul academic al EdVenture School.

Astfel, EdVenture semnifică aventura educațională pe care o parcurge fiecare cursant, alături de o echipă de profesori pasionați și implicați.

Prin cumularea serviciilor educaționale sub un singur nume se realizează o mai mare accesibilitate pentru clienți. Astfel, oferta de cursuri a școlii devine mai accesibilă prin lansarea noului site EdVenture School.

Activitatea noastră continuă să se bazeze pe valorile dobândite și păstrate în ultimii 16 ani:

● Pasiune și implicare – echipa EdVenture School pune multă pasiune în cursurile organizate și se implică activ în procesul educațional al cursanților;
● Profesionalism – EdVenture School înseamnă o echipă de oameni deosebiți, profesioniști în domeniile lor de activitate;
● Eficiență și inovare – Valorificăm tehnologia, folosind diverse aplicații pentru a face învățarea cât mai interactivă și eficientă;
● Transparență – Comunicarea este transparentă, începând de la managementul cursurilor și ajungând până la comunicarea cu clienții.

Evoluția în direcția academică a școlii înspre alte limbi străine precum limba germană sau franceză corelează și cu intensificarea determinării românilor de a studia limbi străine. Pe lângă creșterea cererii pentru cursurile de limbi străine pentru copii, pandemia a încurajat semnificativ munca la distanță, astfel încât tot mai multe persoane au posibilitatea de a lucra pentru companii internaționale. EdVenture School își propune să acopere aceste necesități, contribuind la creșterea personală și profesională a fiecărui cursant determinat să se aventureze în studierea limbilor străine, chiar și online. Considerăm că fiecare cursant este protagonistul principal al unei aventuri educaționale unice, iar succesul fiecăruia este cea mai bună dovadă a eficienței cursurilor susținute de către echipa de profesori a școlii.

EdVenture School va continua să organizeze cursuri de engleză și germană pentru copii, cursuri de engleză pentru adulți (atât open, cât și în companii) și cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge, IELTS, TOEFL sau SAT, atât online, cât și la sediul din București. În 2007, școala a fost acreditată de Ministerul Educației și Ministerul Muncii prin Autoritatea Națională pentru Calificări, iar din 2010 a devenit centru de pregătire a examenelor Cambridge și IELTS, recunoscut de Cambridge Assessment English. EdVenture School este membru British Council Addvantage.

Scroll to Top