Prima pagină » Obligaţiunile Municipiului Bucureşti intră la tranzacţionare pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti

Obligaţiunile Municipiului Bucureşti intră la tranzacţionare pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti

Obligaţiunile municipale vor fi tranzacţionate sub simbolul bursier PMB32, aceasta fiind a 6-a emisiune de obligaţiuni a Municipiului Bucureşti.

La eveniment vor participa, printre alţii: Radu Hanga, Preşedinte Bursa de Valori Bucureşti, Nicuşor Dan, Primarul General al Municipiului Bucureşti, Irina Neacşu, Director Executiv BRD, Groupe Societe Generale, Iuliana Muşat, Senior Director, Raiffeisen Bank România.

În data de 20 aprilie, Primăria Municipiului Bucureşti anunţa că a finalizat emisiunea şi plasamentul unui număr de 55.500 obligaţiuni cu o valoare nominală totală de 555.000.000 de RON, denominate în RON, emise în formă dematerializată prin înscriere în cont, negarantate, neconvertibile, cu o rată anuală fixă a dobânzii de 7,33% şi o scadenţă de 10 ani (respectiv, 19 aprilie 2032).

Obligaţiunile au fost vândute în România unui număr de 21 investitori calificaţi. Plasamentul a fost realizat de asocierea formată din BRD – Groupe Societe Generale S.A. şi Raiffeisen Bank.

Scroll to Top