Prima pagină » (P) Inovația ferestrelor Elegant de la Deceuninck

(P) Inovația ferestrelor Elegant de la Deceuninck

Ferestrele cu profile Elegant dau un răspuns afirmativ și ferm: da, inovația contează! Lumina naturală, liniștea și siguranța căminului, economia de energie, dar și o fațadă estetică fac parte din multitudinea de parametri ce definesc confortul căutat de cei care își construiesc sau remodelează casa.

Acestea sunt cerințele importante prin care dezvoltatorii imobiliari sau constructorii răspund clienților finali, când vine vorba de ferestre. Astăzi, acestea depășesc rolul unui simplu element component al fațadei. Inovația Deceuninck ridică ștacheta ferestrelor la un nivel unic: mai multe beneficii, mai multă protecție.

Ferestrele de dimensiuni mari și ușile HST joacă un rol important în designul fațadei, dar și în realizarea unui confort termic sporit. Ferestrele cu profilele Elegant de la Deceuninck îndeplinesc standardele nZEB și pentru case pasive și fac din acestea o opțiune dorită atât pentru clădiri rezidențiale, dar și pentru fațade cu deschideri mari, fără compromis, pentru mai multă lumină, către natură și grădină.

Nucleul central unic, iCOR este una dintre inovațiile unice ale sistemului pentru ferestre Elegant. Astfel acest nucleu obținut din alăturarea unui profil de ramă cu un profil de cercevea, este același, indiferent de alegerea profilelor. O inovație simplă, scade complexitatea sistemului de profile, reducând numărul acestora, dar crescând numărul de combinații posibile.

Cu o gamă de 3 profile ramă și 5 profile cercevea, se pot obține imagini diferite stilistic, iar garnitura centrală mediană, prevăzută din fabrică, crește performanța termică și acustică a ferestrei. Prin utilizarea întregii game de inovații, ThermoFibra și Forthex, pot fi realizate ferestre și uși cu un grad de rezistență și izolare fără precedent.

Clasa 5 de izolare fonică înseamnă o reducere cu 45-48 dB a zgomotului exterior. Puteți ignora traficul urban aglomerat, zgomotul metropolitan va rămâne imperceptibil.

Designul arhitectural, pe scurt partea estetică, nu poate fi ignorată ca importanță mai ales în cazul ferestrelor și ușilor de dimensiuni mari. Acum vă puteți bucura de estetica ferestrelor ce se integrează perfect, indiferent de stilul arhitectural în care este concepută casa.

Ferestrele Elegant sunt oferite în stilurile Rustic, Urban sau Modern. Cu o paletă largă de culori și finisaje, ferestrele vă vor încânta estetic, fiind o adevărată ALUternativă. Acum design-ul și performanțele ferestrelor Elegant întregesc registrul calităților ferestrelor din PVC prin imagine contemporană, în linii arhitecturale variate și calități tehnice sporite.

De asemenea responsabilitatea asupra mediului înconjurător nu este o temă secundară pentru Deceuninck, ci o realitate permanentă. Economia de energie este o componentă benefică asupra amprentei de carbon, dar și asupra cheltuielilor cu încălzirea locuinței.

Deceuninck realizează profile 100% reciclabile, un procent important din produse având în componență PVC reciclat. Pe tot parcursul vieții profilelor, de la proiectare, până la reciclare, trecând prin producție și utilizare, sunt aplicate cele mai eficiente principii ale economiei circulare. Instalând ferestre cu profile Elegant, ajutați la construirea unui viitor sustenabil, pentru noi toți.

Pentru mai multe detalii despre ferestrele cu profile Elegant vizitează: https://elegant.deceuninck.com/ro/

Casa ta cu ferestrele Elegant scanează & citește tot articol

The post (P) Inovația ferestrelor Elegant de la Deceuninck appeared first on Casa și Grădina.

Scroll to Top