Prima pagină » (P) Wetterbest are grijă de casa ta și în sezonul ploios!

(P) Wetterbest are grijă de casa ta și în sezonul ploios!

Sezonul ploios este deja aici și este momentul să ne gândim din ce în ce mai mult la utilitatea unui acoperiș, dar și la protecția acestuia. Acoperișul are o importanță deosebită, fiind acel element din construcția casei care comunică cu exteriorul. Astfel, încă de la montare, acesta este expus la temperaturi ridicate sau scăzute, la ploi, grindină, vânt și la schimbări climatice și meteorologice. De aceea, alegerea acoperișului este o etapă importantă când vine vorba de construcția caselor noastre.

Wetterbest pune la dispoziție proprietarilor o paletă largă învelitori metalice care diferă în funcție de utilitate, protecție, design, culoare, aspect și textură. La acestea se adaugă sistemul complet de drenaj al apelor pluviale care are o utilitate aparte în sezonul ploios.

Unul dintre cele mai apreciate tipuri de acoperiș din gama Wetterbest este cel din țiglă Gladiator care oferă siguranță și protecție împotriva acțiunii factorilor de mediu asupra acoperișului, mai ales în sezonul ploios. Acesta îmbină robustețea, rigiditatea cu eleganța acoperișurilor clasice mediteraneene, oferind un design de tip antic roman.

Cei care preferă eleganța clasică aleg țigla metalică Cardinal, realizată din tablă de oțel galvanizat la cald prevopsit. Aceasta se remarcă prin linii ample ce amintesc de forma țiglelor ceramice, având muchii pronunțate ce o diferențiază de restul profilelor de țiglă existente.

De asemenea, țigla Colosseum de la Wetterbest are o înălțime a profilului de 46 mm, ceea ce îi oferă un plus de rezistență mecanică. Datorită decupajului pe contur al bazei panoului se obține o suprapunere minimă, sigură și un aspect estetic plăcut. Aceste calități ajută la protejarea acoperișului și a casei împotriva ploilor, chiar și atunci când acestea sunt în cantități importante.

Pentru funcționalitatea și utilitatea învelitorilor de acoperiș, sistemul de drenaj al apelor pluviale Wetterbest are o importanță deosebită și este necesar mai ales în sezonul ploios. Rolul său este de a nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii și de a preveni infiltrațiile în fundația și pereții casei. Oferă o drenare eficientă a apei, fiind etanș și rapid de asamblat și montat. Fiindcă este produs din tablă de oțel de cea mai bună calitate, sistemul de drenaj și de evacuare a apei pluviale de pe acoperiș poate fi utilizat în orice climat și are o durată ridicată de viață.

Produsele Wetterbest sunt disponibile într-un spectru cromatic divers, potrivit oricărui proiect. Portofoliul de produse Wetterbest poate fi consultat aici.

The post (P) Wetterbest are grijă de casa ta și în sezonul ploios! appeared first on Casa și Grădina.

Scroll to Top