Prima pagină » Pepco promite că va proteja preţurile după ce vânzările au crescut cu 17,5% în primul semestru

Pepco promite că va proteja preţurile după ce vânzările au crescut cu 17,5% în primul semestru

Pepco a adăugat că îşi va continua strategia de creştere şi va reduce costurile. „Acest lucru ne va permite să contracarăm cea mai mare parte a inflaţiei, astfel încât vom putea să protejăm preţurile pentru clienţii noştri preocupaţi de costuri”, a declarat directorul general interimar Trevor Masters. Acesta a atras atenţia că pieţele pe care Pepco operează vor continua să fie volatile pe termen scurt, din cauza presiunilor inflaţioniste şi a conflictului din Ucraina, care se învecinează cu trei dintre cele mai mari pieţe pe care compania operează.

În semestrul care s-au încheiat la 31 martie 2022, Pepco a generat venituri totale de 2,37 miliarde de euro, în condiţiile în care a deschis 192 de noi magazine, ceea ce duce numărul total la 3.696 de magazine în 17 ţări. De asemenea, în trimestrul al doilea al anului fiscal 2022, veniturile grupului Pepco au crescut cu 25% până la 1,02 miliarde de euro, dintre care 553 milioane de euro au reprezentat vânzările realizate de magazinele PEPCO.

Pepco, o subsidiară a Steinhoff International Holdings NV, a adăugat că se aşteaptă la un profit operaţional cuprins între 342 şi 350 milioane de euro pentru primul semestru al anului în curs. „În acest interval, grupul rămâne pe o traiectorie care să îi permită atingerea obiectivelor pentru întregul an, în absenţa unor noi deteriorări semnificative în mediul macro”, a informat Pepco.

Grupul Pepco, unul dintre lanţurile de magazine cu cea mai puternică expansiune în Europa de Est, este prezent şi în România, unde comercializează îmbrăcăminte, articole pentru casă şi produse alimentare.

Scroll to Top