Prima pagină » Primark deschide al doilea magazin din București în AFI Cotroceni, după cel din Parklake

Primark deschide al doilea magazin din București în AFI Cotroceni, după cel din Parklake

AFI Cotroceni va efectua noi amenajări și relocări pentru a se adapta cerințelor speciale ale Primark, respectiv spații mai mari și dotari. Dezvoltatorul mallului nu a anunțat și când se va deschide noul magazin Primark din AFI Cotroceni.

Primark a fost sprijinit în analiză și în procesul de decizie de către CBRE România, care a intermediat și închirierea spațiului pentru primul magazin al retailerului în ParkLake.

România este una dintre cele mai atractive piețe din regiunea central și est europeană pentru retaileri, iar perspectivele pozitive în ceea ce privește consumul pe parcursul anilor 2021 și 2022 sunt încurajatoare.

Apetitul retailerilor pentru extindere este în creștere în întreaga regiune, în condițiile în care afluența în centrele comerciale își revine și crește constant. Aceasta este încă sub nivelul de dinaintea pandemiei, dar prezintă o rată de conversie mai mare decât în 2019, deoarece cumpărătorii sunt mai hotărâți și cheltuiesc bugete mai generoase decât înainte. Centrele comerciale și magazinele din zonele cu trafic crescut s-au bucurat de cea mai rapidă revenire.

Cine este Primark

Primark, un retailer irlandez, a fost înființat în Dublin, Irlanda acum mai bine de 50 de ani și deține în prezent peste 400 de magazine pe 14 de piețe. Retailerul oferă clienților produse de primă necesitate și articole de modă atractive la prețuri convenabile Primark. Oferta include și o selecție amplă de parteneriate cu licențe precum NBA și Disney, dar și gama tot mai mare de produse Primark realizate din materiale durabile sub marca proprie Primark Cares.

Scroll to Top