Prima pagină » Primul marketplace dedicat sportului din România a fost lansat de Decathlon. Vizează colaborări cu peste 150 de parteneri locali și peste 100.000 articole disponibile până la sfârşitul anului

Primul marketplace dedicat sportului din România a fost lansat de Decathlon. Vizează colaborări cu peste 150 de parteneri locali și peste 100.000 articole disponibile până la sfârşitul anului

Produsele puse la dispoziția clienţilor de partenerii Decathlon în marketplace sunt semnalizate pe decathlon.ro prin mențiunea “Vândut și expediat de Partener”. În acest format de marketplace, decathlon.ro coordonează toate tranzacțiile și garantează siguranța plăților, în timp ce facturarea, expedierea, livrarea și serviciile postvânzare sunt asigurate de parteneri.
Decathlon România extinde sistemul său de interacțiune cu clienții și evaluare a produselor asupra produselor din marketplace. Astfel că, opiniile și evaluările clienților sunt vizibile și accesibile tuturor celor care sunt în căutarea unui nou produs sportiv.

Decathlon se concentrează să acopere cât mai multe categorii de produse din lumea sportului, iar platforma marketplace susține acest demers. Mai mult, platforma propune colaborări cu parteneri locali, care confecționează sau vând articole pe piața sportivă din România și au posibilitatea de a oferi atât livrare la domiciliu, cât și servicii postvânzare clienților. Astfel, printre categoriile incluse în marketplace se numără: fitness (benzi de alergare/biciclete eliptice), bodybuilding, ciclism, hoverboard, trotinete electrice, smartdevices (smartwatch), dar și textile și încălțăminte pentru jogging, fitness, mers sportiv, fotbal, skateboarding și drumeție.

”Ultimii ani au reprezentat o oportunitate pentru mediul digital, iar vânzările online decathlon.ro s-au triplat. Am remarcat interesul clienților pentru diferite sporturi, iar asta ne-a determinat ca prin intermediul marketplace decathlon.ro să completăm oferta existentă de produse. Ne dorim să oferim publicului pasionat de sport, care ne vizitează frecvent pe decathlon.ro, o gamă mai extinsă de produse, o soluție indiferent de sportul, brandul favorit sau nivelul de practică, cu ajutorul parteneriatelor pe care le dezvoltăm cu producători și vânzători de produse sportive din România” spune Ioana Anghel, Marketplace Leader la Decathlon România.

Proiectul a fost deja lansat din 2021 în 10 țări, printre care: Belgia, Franța, Germania, Spania, Italia, Polonia și a atras noi parteneri importanți din industria articolelor sportive: Adidas, Reebok, Bauer, Cornilleau, Isadore și mulți alții.

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, are 28 de magazine în România, la care se adaugă și platforma online. Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente pentru mai mult de 80 de sporturi.
Magazinele includ produse ale mărcilor proprii, precum: Quechua, Btwin, Domyos, Nabaiji, dar și ale altor mărci internaționale, adresându-se atât începătorilor, cât și sportivilor de nivel avansat sau profesionist. Începând cu 2005, Decathlon colaborează cu mai mulți producători industriali, fabricând astfel în România produse marcă proprie pentru drumeții montane, trekking și escaladă (încălțăminte), dar și pentru ciclism (articole textile și biciclete pentru adulți și copii), vândute în întreaga Europă cu eticheta” Fabricat în România”.

Scroll to Top