Prima pagină » Redu costul facturilor

Redu costul facturilor

Facturile la curent electric si la gaze ne dau adesea batai de cap. Un cost al facturilor mai redus inseamna mai multi bani pe care ii poti pune in fondul de urgenta.

Primul lucru pe care il poti face este sa acorzi atentie consumului de energie atunci cand nu folosesti aparatele electrice. Ti se intampla sa lasi lumina aprinsa in hol sau la baie, chiar daca nu ai nevoie de ea? Acest obicei de consum, pe care multi dintre noi il avem, ne creste inutil facturile la curentul electric.

Ce faci daca apare o situatie neprevazuta si nu ai inca un fond de urgenta?

Atunci cand ai nevoie de o rezerva de bani, Creditul de pana la 3000 lei functioneaza ca o plasa de siguranta. Tot procesul este 100% online, iar dupa ce finalizezi cererea, primesti banii in doar 2 ore si beneficiezi de 0% dobanda in primele 30 de zile. Poti face trageri oricand ai nevoie, oricat ai nevoie din aplicatia mobila, iar daca nu faci nicio tragere, nu platesti nimic.

Pentru ca este un credit destinat urgentelor financiare, procesul este simplu si rapid: nu ai nevoie de giranti, garantii sau de adeverinta de venit. Poti solicita rezerva ta de bani pana la salariu.

Scroll to Top