Prima pagină » Restructurare credite

Restructurare credite

Restructurarea unui credit la firmele care intampina probleme de rambursare este o alternativa demna de luat in seama pentru a evita executarea silita a garantiilor. In ce conditii se restructureaza creditul, ce este rescandentarea, ce este reesalonarea si refinantarea, ce se poate face daca statul intarzie plata si ce solutii de restructurare mai exista.

Procesul de restructurare se adreseaza persoanelor fizice care intampina dificultati la plata ratelor de credit si care doresc in continuare sa ramburseze creditul.

Prin metodele de restructurare banca ofera o solutie care poate fi aplicata temporar sau permanent pe parcursul perioadei de creditare si care consta in reducerea ratelor lunare de plata la un nivel care sa poata fi sustinut de catre client.

Analiza variantelor de restructurare se face pe baza informatiilor furnizate de catre client si in linie cu parametrii creditului supus restructurarii.

Dupa depunerea solicitarii de restructurare:

  • banca va analiza toate informatiile disponibile (interne si externe) in vederea identificarii unor variante de restructurare
  • in urma analizei, banca isi rezerva dreptul de a acorda sau de a refuza o varianta de restructurare a creditului
Scroll to Top