Prima pagină » ROCA Investments trece de 50 milioane euro în urma celei mai recente evaluări

ROCA Investments trece de 50 milioane euro în urma celei mai recente evaluări

Valoarea atinsă după primii patru ani de activitate reprezintă de peste 2,75 ori suma investită, ceea ce arată potențialul pe care îl pot avea investițiile în business-urile românești și în piața de capital.

Creșterea de aproape 20%, confirmată de cea mai recentă evaluare, realizată anul acesta, vine în urma unui 2021 în care ROCA Investments a avut primul exit (vânzarea Frigotehnica), a lansat o nouă organizare a business-ului sub formă de holdinguri specializate și a preluat pachetele majoritare în 2 dintre cele mai importante companii ale grupului, RDF și Bico Industries.

Totodată, evaluarea a fost influențată de mai mulți factori, precum inflația, războiul, scumpirea materiilor prime, criza supply chain, pandemia.

Estimările pentru 2022 sunt ca ROCA Investments să atingă a viitoare evaluare de până la 400 milioane lei.

Mai multe informații despre planurile de business și evoluția companiei vor fi făcute publice în urma AGA, care va avea loc în 12 mai.

ROCA Investments face parte din Impetum Group. ROCA este prezentă în 10 județe ale țării, în 5 mari sectoare de activitate: agrifood, logistică, servicii industriale, producție materiale de construcții, îngrijirea personală.

Scroll to Top