Prima pagină » Taxi garantat, prin aplicația GoCab România

Taxi garantat, prin aplicația GoCab România

Aplicația de taxi GoCab România lansează acum un nou serviciu, și anume serviciul de taxi garantat. Prin intermediul acestui serviciu, GoCab PRO, tuturor potențialilor clienți de taxi care și-au descărcat aplicația li se garantează găsirea unei mașini de taxi. Așadar, sunt eliminate situațiile în care clienții încercau să găsească o mașină de taxi și nu reușeau, fie din cauza traficului intens de la orele de vârf, fie din cauza condițiilor de vreme neprielnice, fie din cauza locațiilor considerate nefavorabile de către șoferii de taxi. Descărcând aplicația GoCab, clienții au garanția că vor găsi un taxi deja de la deschiderea aplicației, indiferent de condițiile meteo sau de oră, cu același tarif. De asemenea, șoferii de taxi care se înscriu în acest serviciu de asigurare a unui taxi garantat pentru clienți vor avea un venit minim garantat pentru o sesiune de lucru.

Alin Grosu, director departament de dezvoltare software GoCab România, declară: „Prin serviciul GoCab PRO, noi încercăm să rezolvăm două probleme majore ale pieței de taximetrie din România. Pe de o parte, rezolvăm problema celor care nu găsesc tot timpul un taxi, iar acest lucru îl facem garantându-le clienților noștri că, la orice oră din zi și din noapte, pot găsi un taxi prin intermediul aplicației noastre. Pe de altă parte, rezolvăm problema șoferilor, care aleargă, zilnic, să obțină cât mai multe încasări, încercând să onoreze cât mai multe comenzi, având stresul că trebuie să realizeze o sumă minimă în fiecare zi. Cum facem acest lucru? Simplu: șoferilor care au ales să presteze acest serviciu noi le garantăm venituri minime zilnice pentru o sesiune de lucru.”

Aplicația GoCab Romania este o aplicație de comandă taxi care poate fi descărcată în mod gratuit. Este o aplicație în continuă extindere, în acest moment fiind prezentă în peste 25 de orașe mari din țară.

IOS: https://apple.co/3sCDykA

Android: https://bit.ly/3G3xuHD

Huawei: https://bit.ly/3sA0v8g

Informații suplimentare referitoare la aplicația GoCab puteți găsi pe website-ul companiei, www.gocab.ro, sau sunând la telefon 021.9595. Compania GoCab Software S.A. este o companie românească, fiind listată la Bursa de Valori București.

The post Taxi garantat, prin aplicația GoCab România appeared first on Casa și Grădina.

Scroll to Top