Prima pagină » Afacere cu burgeri

Afacere cu burgeri

BUGET AFACERE – 50000 €

TIMP NECESAR – 3 luni

RECUPERARE INVESTITIE – 12 luni

Burgeri vanduti din masina, un concept de afacere care prinde viteza in Romania

2015 este anul burgerilor si asta pentru ca au luat amploare business-urile cu burgeri sanatosi, fie ca este vorba de locatii fixe sau de food truck-uri, masinile din care sunt vandute burgerii si care isi schimba periodic locatia.

Astfel, o afacere cu burgeri vanduti din masina (burger truck) poate fi lovitura momentului, mai ales ca tot mai multi romani sunt preocupati sa aiba un stil de viata sanatos, iar acest concept aduce pe piata burgeri fara E-uri, pregatiti lent si cu grija, nicidecum ideea de fast-food. In plus, cu o afacere cu burgerii puteti atinge doua tipuri de clienti: clientii fideli, care vor cumpara repetitiv si clientii spontani, care vor doar sa incerce produsul. Acestia din urma se pot transforma in clienti fideli. De asemenea, faptul ca este vorba de o afacere mobila, burger truck-ul va permite sa fiti prezenti la diverse evenimente la care se afla si viitorii clienti. 

O afacere cu burger truck necesita, asadar, o investitie consistenta si continua in marketing, promovare si imagine. Totusi, pentru a porni o astfel de afacere aveti nevoie de cateva zeci de mii de euro pentru a cumpara masina in care veti prepara si din care veti vinde burgerii. Insa, nu trebuie sa va descurajati. 

Pentru a intelege mai bine o astfel de afacere, puteti lua exemplul, unul dintre primele food truck-uri din Romania, lansat in acest an de tineri soti, cu o investitie de 60.000 euro.

DE CE AI NEVOIE PENTRU A INCEPE ACEASTA AFACERE:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut.

  • O masina de tip van, dotata cu utilajele necesare pentru producerea burgerilor
  • Retete pentru burgeri
  • Alimentele necesare pentru pregatirea burgerilor
Scroll to Top