Prima pagină » Asigurarile de somaj, la pachet cu creditele

Asigurarile de somaj, la pachet cu creditele

Groupama ofera la randul sau o asigurare de viata si somaj pentru posesorii de credite de nevoi personale de la CEC Bank.

Riscurile acoperite sunt cele de deces din accident sau boala, invaliditate din accident si pierderea locului de munca (somajul voluntar nu se asigura).

Suma asigurata este egala cu soldul creditului de nevoi personale, ceea ce inseamna ca in caz de somaj asiguratul scapa de grija intrarii in baza de date a rau platnicilor, dar nu are o solutie efectiva pentru inlocuirea veniturilor in perioada de somaj. 

BCR Asigurari de Viata are la randul sau o asigurare atasata creditelor garantate, care presupune protectie pentru cei care isi pierd locul de munca. 

Astfel, asigurarea pentru protectia veniturilor ce poate fi achizitionata doar la pachet cu asigurarea de viata, ofera asiguratului in cazul pierderii involuntare a locului de munca sau a incapacitatii temporare de munca pana la 24 de salarii lunare, la fiecare 5 ani din perioada de asigurare. 

Compania achita de asemenea soldul creditelor pentru asiguratii care ajung la invaliditate totala si permanenta in urma unui accident de munca.

Scroll to Top