Prima pagină » Carrefour lansează propriul târg de joburi: peste 600 de poziții deschise în București și Ilfov

Carrefour lansează propriul târg de joburi: peste 600 de poziții deschise în București și Ilfov

Câteva dintre pozițiile disponibile în cadrul târgului sunt cele de Casier, Lucrător Universal, Lucrător Universal Produse Proaspete, Manager Adjunct Stagiar, Asistent Achiziții, Asistent Contabil, Specialist Aprovizionare, Buyer și Buyer Assistant. Pozițiile disponibile la târgul de joburi organizat de Carrefour se adresează candidaților din București și Ilfov.

„Lansarea unui târg de joburi Carrefour este un pas important, dar natural în același timp, pentru un ecosistem în permanentă dezvoltare și în linie cu statutul nostru de angajator de top cu peste 17.000 de colegi la nivel național. Noua inițiativă reflectă viziunea noastră privind resursele umane, construită pe principiul conectării oamenilor cu cele mai bune oportunități pentru ei, oferindu-le transparență și consiliere din prima clipă”, a declarat Alina Gamauf, membru în Comitetul Executiv al Carrefour România.

Printre beneficiilor oferite de Carrefour se numără tichete de masă și cupoane Carrefour pentru Paști și Crăciun, primă de vacanță și de fidelitate, asigurare privată de sănătate și ajutor pentru anumite evenimente deosebite cum ar fi nașterea unui copil sau căsătoria, dar și în cazul unui deces în familie.

 

Scroll to Top