Prima pagină » Kaufland retrage de la comercializare un lot de suc de mere şi vişine, în urma depăşirii valorii admise pentru patulină

Kaufland retrage de la comercializare un lot de suc de mere şi vişine, în urma depăşirii valorii admise pentru patulină

„În urma verificărilor periodice, s-a decelat o depăşire a valorii admise pentru patulină în acest produs. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătăţii şi din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Kaufland a reacţionat fără întârziere şi a retras de la comercializare produsul în cauză. Clienţii care au achiziţionat produsul mai sus menţionat cu data de valabilitate, scrie Agerpres.

17.11.2022, lot: 417, sunt rugaţi să acorde atenţie acestei informări şi să nu îl consume. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se menţionează într-un comunicat al retailerului.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Vreau din România – Suc de mere şi vişine 3L”, lot: 417, data de valabilitate: 17.11.2022, conform declaraţiei producătorului SC Mărul Argintiu SRL.

Kaufland îşi cere scuze clienţilor pentru situaţia creată.

Pentru informaţii, clienţii au la dispoziţie numărul de telefon al Centrului Relaţii Clienţi, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din reţelele Vodafone, Orange, Telekom şi Digi-RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar
08.00-20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 – 17.00 sau în scris accesând www.kaufland.ro/contact.

Scroll to Top