Prima pagină » Ce inseamna MLM

Ce inseamna MLM

MLM este un acronim pentru Multi Level Marketing, un sistem bazat pe vanzari directe, in care fiecare persoana implicata poate avansa pana in punctul in care sa primeasca si/sau doar un venit pasiv.

Insa pentru a ajunge la acest nivel, trebuie ca mai intai sa te ocupi chiar tu de comercializarea produselor sau serviciilor in cauza. Iar pentru asta, vei avea nevoie sa tii o evidenta a comenzilor, vanzarilor si incasarilor.

Vei incepe, asadar, prin a face vanzare directa catre clienti pe care va trebui sa ii gasesti chiar tu. Ideal este sa iti formezi o retea de clienti fideli, iar apoi sa iti creezi propria ta echipa formata din persoane recrutate in acelasi scop. Prin includerea altor persoane in afacere, vei beneficia de comisioane suplimentare.

Revenind la vanzarea directa, poti face acest lucru mai intai prezentand produsele sau serviciile familiei si prietenilor tai. Fie ca este vorba despre cosmetice, suplimente alimentare sau produse de uz casnic, este foarte probabil ca o parte dintre cunoscutii tai sa cumpere direct de la tine, pentru a te ajuta sa cresti in acest domeniu.

Apoi, poti aplica propriile tale metode de promovare: fie direct, fie prin intermediul retelelor de socializare.

De retinut este ca vei beneficia de suport si instructaj din partea persoanei care te-a inclus in acest circuit de business, ceea ce iti va fi foarte util in desfasurarea activitatii.

In Europa, una din 7 persoane este implicata in comertul MLM, iar cifrele sunt in crestere, ceea ce arata faptul ca acest domeniu este unul de succes, aflandu-se in plina dezvoltare.

Scroll to Top