Prima pagină » Corina Popescu a fost demisă de la conducerea Electrica. Va pleca cu 400.000 de euro, în locul ei ar veni un director de la Hidroelectrica – surse

Corina Popescu a fost demisă de la conducerea Electrica. Va pleca cu 400.000 de euro, în locul ei ar veni un director de la Hidroelectrica – surse

CA a decis azi schimbarea Corinei Popescu, cu patru voturi pentru și trei împotrivă, înainte de terminarea mandatului. Din data de 1 februarie 2019, Corina Popescu ocupa funcția de Director General al companiei Electrica, pentru un mandat de 4 ani. Cum revocarea este fără cauză, adică nu din motive imputabile ei, Popescu va primi despăgubirile din contract, circa 400.000 de euro, potrivit surselor noastre.

Corina Popescu va mai deține funcția până în jurul datei de 16 mai, când compania va prezenta rezultatele financiare pentru primele trei luni.

Potrivit surselor noastre, CA ar fi decis ca în locul ei să fie numit la conducerea companiei Alexandru Chiriță, care este acum angajat Hidroelectrica în funcția de Data Protection Manager.

 

Scroll to Top