Prima pagină » FrieslandCampina România, proprietarul brandului Napolact, a investit 3 milioane de euro în fabrica de la Cluj, într-o nouă linie de producție cașcaval

FrieslandCampina România, proprietarul brandului Napolact, a investit 3 milioane de euro în fabrica de la Cluj, într-o nouă linie de producție cașcaval

 FrieslandCampina România a finalizat o investiție de 3 milioane de euro, în fabrica din Cluj, într-o linie de producție cașcaval pe care compania îl va comercializa sub brandul Napolact, potrivit unui comunicat al companiei. Noua linie de producție, are o capacitate anuală de peste 3000 de tone și permite producătorului să fabrice la Cluj felii și blocuri de cașcaval, atât în varianta convențională, cât și cea ecologică. Produsele noastre vor fi disponibile în toate canalele – în comerțul modern, în cel tradițional, în platformele de comerț online și HORECA.

 „Aastăzi facem încă un pas în călătoria noastră strategică de a crea un centru de excelență pentru brânzeturi la Cluj, începută în 2017 cu noile facilități pentru telemea. Linia de producție pentru cașcaval, inaugurată astăzi, are o capacitate anuală de peste 3000 de tone și crește cu 40 numărul de locuri de muncă din domeniul producției de brânză pentru clujeni. Ne-am angajat să aducem valoare în România în viețile consumatorilor, angajaților, partenerilor, fermierilor, dar și pentru comunitatea locală”, a declarat Ferenc Szecskó, Director General FrieslandCampina România.

 Cașcavalul Napolact completează gama de produse fabricate la Cluj: trei tipuri de telemea, brânza de burduf, brânza topită, unt si lapte.

Capacitatea de producție a centrului de excelență în brânzeturi de la Cluj este de 8.000 de tone de brânză și unt pe an și până la 35.000 de tone de lapte în ambalaje de carton.  

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producători de lactate din lume.

FrieslandCampina este prezentă pe piața românească cu mărcile Napolact, Campina, Oke și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte.

Scroll to Top