Prima pagină » Credite mai bune sau debituri mai bune?

Credite mai bune sau debituri mai bune?

Există diferențe foarte importante atunci când vine vorba de alegerea unui card, deoarece în zilele noastre plățile nu se fac doar în numerar așa cum a fost cu ceva timp în urmă, astăzi avem opțiunea de monedă electronică și, odată cu aceasta, apar unele dificultăți și îndoieli comune care apar din unele opțiuni diferite pe care le avem, cum ar fi dacă un card de credit sau un card de debit este mai bun.

În cardurile de debit, plata este acceptată numai dacă în prezent aveți un sold în contul asociat, pe scurt, nu puteți cheltui mai mult decât aveți. La rândul său, în cazurile de credit nu este necesar să aveți banii în acel moment, dar banca avansează banii până la o limită lunară și vă permite să plătiți suma acumulată din fiecare lună sau să o amânați în câteva luni, dar la o interes ridicat.

Dacă alegeți amâna plata pentru câteva luni trebuie să țineți cont de faptul că, în cazul în care cardurile de credit nu sunt controlate, acestea pot deveni periculoase, deoarece trebuie să plătiți taxa atunci când ajunge la contul dvs. Dacă nu vă îndepliniți plățile, puteți continua să aveți datorii pentru o lungă perioadă de timp și poate fi foarte dificil să ieșiți din datorii.

Dacă alegeți să plătiți la sfârșitul lunii,cardul dvs. de credit Funcționează ca un card de debit, dar cu avantajul că acceptă tranzacții care nu sunt acceptate cu un card de debit. De exemplu, dacă trebuie să închiriați o mașină, trebuie să utilizați un card de credit.

Poate că cea mai bună opțiune este să aveți un card de debit și un card de credit în care ați stabilit o limită în funcție de ceea ce puteți plăti fără probleme la sfârșitul lunii.

Așa că amintiți-vă că în cele din urmă decideți ce este cel mai bun pentru dvs. în acest moment, amintiți-vă doar avantajele pe care vi le oferă fiecaretip card si țineți cont de faptul că, dacă veți avea un card de debit și nu vă controlați cheltuielile, puteți rămâne îndatorat pentru o lungă perioadă de timp și amintiți-vă că, cu un card de debit, nu veți putea efectua niște plăți în care este necesar să furnizați detaliile de credit ale cardului dvs.

Scroll to Top