Prima pagină » Optimizarea utilizării creditelor și împrumuturilor

Optimizarea utilizării creditelor și împrumuturilor

Creditul este o formulă optimă Pentru a acoperi situațiile de lichiditate tranzitorii, aceștia ne lasă banii într-un moment în care nu avem prea mult, dar este de așteptat ca acest lucru să se schimbe într-o perioadă scurtă de timp, astfel încât să fie permisă anularea totală a unei singure ore, fără penalizare. Acest tip de operațiune este indicat pentru companii, profesioniști sau administrații publice, cu fluxuri de numerar, fluxuri de lichiditate variabile.

Împrumutul este mai potrivit pentru persoanele cu venituri fixe, celor pentru care este mai ușor să convină asupra ratelor lunare la care pot face față fără probleme majore.

Împreună cu credite și împrumuturi tradiționale Am găsit pe piață un produs nou, cunoscut sub numele de împrumut sau credit de trezorerie, care, practic fiind o politică de credit și funcționând ca acesta, permite efectuarea plăților lunare, într-o sumă convenită anterior, care permite acest lucru la expirarea politică, la finalizare, capitalul restant este mai mic și, prin urmare, mai ușor de returnat.

Scroll to Top