Prima pagină » Cum ma ajuta CSALB?

Cum ma ajuta CSALB?

Daca ati intrat in somaj, v-au scazut veniturile, au crescut cheltuielile, in familie a intervenit un caz de imbolnavire, deces, divort sau orice alt eveniment care va afecteaza capacitatea de plata, va puteti adresa CSALB pentru a solicita intrarea in negociere cu banca sau IFN-ul.

Scopul principal al acestei metode amiabile este ca cele doua parti sa nu mai ajunga in instanta daca au o neintelegere. Avantajul este ca, prin negociere, contracte sunt reechilibrate, ratele pot fi diminuate prin scaderea sau eliminarea unor comisioane, reducerea dobanzilor sau chiar prin stergerea partiala sau totala a datoriei.

Chiar daca 90% dintre cererile primite vizeaza contracte de credit, puteti sa solicitati si rezolvarea problemelor care tin de plati, carduri sau alte servicii financiar-bancare.

Pana acum peste 1.500 de romani si-au rezolvat problemele cu bancile sau institutiile financiare nebancare, dupa ce au apelat la CSALB. Valoarea totala a beneficiilor obtinute depaseste 3,5 milioane de euro.

Recorduri valorice: o banca a sters aproape 300.000 de lei din datoria unui consumator din Bucuresti, o alta banca a sters 52.000 de CHF din imprumutul facut de un consumator din Oradea, iar un maramuresean a beneficiat de stergerea a 44.600 de euro din soldul creditului.

Scroll to Top