Prima pagină » Cum sa faci bani online

Cum sa faci bani online

Vrei să câștigi bani fără să pleci de acasă? Sau doriți să aflați modalități de a câștiga bani online, astfel încât să vă puteți finanța călătoriile? Va prezentam un raport ce se adresează oamenilor care doresc să-și finanțeze viața în străinătate, dar iată piatra secretă: ascunsă între sfaturile privind deschiderea unei galerii, devenirea unui ghid turistic sau aderarea la revoluția berii artizanale, veți găsi sfaturi inteligente pe care oricine le poate folosi pentru a face bani online. Indiferent de abilitățile dvs., indiferent de ceea ce faceți acum sau ați făcut în trecut, există o opțiune care se va alinia cu propriile abilități și pasiuni.

1. Faceti bani online prin vanzarea de fotografii

Aveți abilități de fotografie sau locuiți într-o zonă în care imaginile sunt solicitate? Site-urile de fotografie de stoc sunt depozite uriașe de fotografii, acoperind aproape toate subiectele posibile pe care ți le-ai putea imagina. Deci, cum funcționează? Fotografii își pot încărca imaginile în oricare dintre numeroasele baze de date uriașe, permițând editorilor de reviste, designerilor sau oricărei organizații cu un site web să le cumpere. Și frumusețea site-urilor web stoc: fotografiile pot fi vândute de nenumărate ori – astfel încât să puteți continua să câștigați bani fără niciun efort. Site-urile de fotografiat de vizitat includ Shutterstock, Photoshelter și Getty Images.

2. Creați videoclipuri cu instrucțiuni

În ultimii ani, YouTube a devenit o sursă ideală pentru toate tipurile de cursuri și ghiduri video. Instructorii își pot genera bani din videoclipuri percepând o taxă de abonament sau o parolă care protejează conținutul numai pentru clienții plătitori. Acest articol împărtășește câteva sfaturi de la un agent imobiliar care a câștigat 100.000 de dolari într-o lună pe YouTube. Un alt sfat: cunoașteți expresiile pe care oamenii le caută. Pentru a găsi potențiale fraze de căutare, începeți să tastați „cum să [tema dvs.]” în bara de căutare YouTube și observați ce fraze sunt generate în meniul derulant de completare automată. Asigurați-vă că utilizați aceleași cuvinte cheie atunci când scrieți titlul, descrierea și etichetele videoclipului.

3. Deveniți redactor

Doriți să câștigați un venit excelent, indiferent unde locuiți – o casă lângă mare în America Latină, un oraș istoric european sau chiar pe o insulă greacă? Redactarea ar putea fi ideală pentru dvs. Redactarea este o mega-industrie, plină de oportunități. Și tânjesc după oameni care îl pot alimenta cu mesaje de marketing noi și unul dintre cele mai bune beneficii ale stilului de viață al redactorului independent este că poți fi plătit în dolari. Totuși ar putea fi bine să trăiești practic oriunde în lume.

4. Predă limba engleză

Dacă sunteți vorbitor nativ de engleză, este posibil să nu vă dați seama, dar aveți deja calificarea numărul unu de care aveți nevoie pentru un venit distractiv, portabil, care vă poate oferi un salariu constant de oriunde din lume”, spune International Living. Unele resurse includ GoOverseas.com, TeachAway (predă engleza online studenților chinezi), iTutorGroup (predă engleza online copiilor și adulților taiwanezi) și English Hunt (predă engleza la telefon studenților adulți din Coreea)

5. Încercați Drop-shipping

Ați auzit de livrări directe? Este o metodă de vânzare cu amănuntul în care vânzătorul nu are de fapt un inventar fizic. În schimb, atunci când un client face o comandă, achiziționați articolul de la un terț și îl expediați direct către client. „Acest lucru înseamnă că nu va trebui niciodată să depășești o singură monedă pentru a-ți stoca produsele sau a-ți menține inventarul”, recomandă International Living. „Și nu va trebui niciodată să cumpărați produse în vrac, sperând să vindeți suficient pentru a vă recupera investiția.” Această metodă poate fi realizată cu platforme de vânzare online precum eBay sau Amazon. Puteți afla mai multe despre livrarea prin livrare în acest articol util de la Shopify.

Scroll to Top