Prima pagină » Cum se ramburseaza imprumutul?

Cum se ramburseaza imprumutul?

Daca un credit de nevoi personale se ramburseaza in rate lunare, pe o durata pe care o stabilesti de comun acord cu reprezentantul institutiei financiare, in cazul Liniei de Credit fie rambursezi intreaga suma la data scadenta, fie alegi sa achiti un minimum de plata.

Poti opta pentru retragerea automata a banilor de pe cardul tau, la data scadenta sau poti achita prin virament bancar. Totusi, in mod ideal, acest tip de imprumut este destinat unei utilizari pe termen scurt, ca sa te salveze atunci cand apare o urgenta financiara. Daca amani rambursarea, se acumuleaza dobanda zilnica, asadar este indicat sa rambursezi imediat ce ai ocazia.

Daca optez pentru Linia de Credit, cat de repede intru in posesia banilor? 

Pentru ca acest tip de imprumut este destinat urgentelor financiare, el este conceput astfel incat sa primesti banii de care ai nevoie in timp util.

Fiind online, este mult mai rapid de accesat, pentru ca nu este nevoie sa faci vreun drum la sediul institutiei financiare. Este necesar doar sa completezi o cerere pe site, care dureaza aproximativ 7 minute. In cerere, ti se solicita cateva informatii personale si o poza cu buletinul. Dupa ce ai terminat de completat cererea, aceasta este analizata in cel mai scurt timp, ca tu sa primesti banii in maximum 2 ore.

Scroll to Top