Prima pagină » De cati bani ai nevoie pentru a deschide o saormerie in Bucuresti

De cati bani ai nevoie pentru a deschide o saormerie in Bucuresti

BUGET AFACERE – 400000 €

TIMP NECESAR – 12 luni

RECUPERARE INVESTITIE – 24 luni

Fara o investitie consistena si reclama, sansele de reusita ale unei saormerii sunt minime.

Competitia pe piata de fast-food din Romania este mare, cu atat mai mult cu cat operatorii din domeniu sperau la o revenire dupa perioada pandemiei, dar inflatia cauzata de razboiul din Ucraina le-a retezat rapid sperantele.

Administratorul saormeriei Donerboom explica faptul ca restaurantul foloseste un sistem foarte rapid de servire.

”Noi nu avem acele tepuse unde se rotiseaza carnea. Avem in schimb o linie automata de rotisare la fabrica noastra din Galati, astfel ca totul vine gata pregatit in caserole de un kilogram, iar aici noi ii dam carnii, practic, o reincalzire si o asamblam in sendvisuri”, a declarat administrator Donerboom.

Potrivit acestuia, restaurantul actual din Barbu Vacarescu a presupus o investitie totala de circa 420.000 de euro. 

Echipa nu a ocolit insa nici partea de promovare, administratorul Donerboom aratand ca, la momentul deschiderii celor trei bucatarii, bugetul de promovare era de 10.000 euro pe luna, acum fiind redus la jumatate.

”Acum, avem 60% vanzare directa si 40% vanzare online, targetul nostru fiind de a ajunge undeva la 70% vanzare directa, iar segmentul de delivery sa ramana la 30%”, a mai adaugat el. 

Administratorul Donerboom a povestit de asemenea si ca fast food-ul a avut livrare in anul 2020 prin propria flota auto, dar, din cauza costurilor ridicate si problemelor de personal, s-a decis redarea livrarii platformelor specializate. 

DE CE AI NEVOIE PENTRU A INCEPE ACEASTA AFACERE:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut.

  • Echipamente profesionale pentru bucătărie.
  • Buget marketing și promovare de câteva mii de euro pe lună. 
  • Spațiu de circa 200 mp. 
Scroll to Top