Prima pagină » Immofinanz a trecut pe profit în 2021, după o pierdere de 166 milioane de euro în primul an de pandemie

Immofinanz a trecut pe profit în 2021, după o pierdere de 166 milioane de euro în primul an de pandemie

Immofinanz a încheiat 2021 cu venituri 284,7 milioane de euro, în ușoară scădere față de rezultatul pentru 2020.

Proprietățile din România au generat un profit de 28,1 milioane de euro, față de pierderea de 23,6 milioane de euro de anul trecut. Gradul de ocupare din proprietățile companiei este de 88,6%.

Două clădiri din IRIDE Business Park au trecut prin lucrări de modernizare. Lucrările la una dintre ele au fost deja finalizate, iar cea de-a doua, care va fi un spital Provita va fi dată în folosință luna aceasta. În plus, dezvoltatorul va renova și imobilul Bucharest Financial Plaza, fostul sediul al BCR, pe care l-a cumpărat anul trecut. Clădirea va fi transformată într-una de birouri, se va numi myhive Victoriei, iar lucrările de renovare vor fi finalizate în 2024.

Immofinanz are proiecte în dezvoltare de 109 milioane de euro, mai arată raportul financiar al companiei. Valoarea portofoliului pe plan local este de 771 milioane de euro.

„2021 a fost un an plin de evenimente și, în același timp, un an financiar de succes. Portofoliul nostru este poziționat optim. Cu mixul nostru de soluții de reail low-cost pentru consumatori și clădiri de birouri de calitate și flexibile, îndeplinim cerințele chiriașilor noștri, precum și ale clienților și angajaților acestora. Intenționăm să ne extindem poziția pe piață în 2022 și să creștem cu brandurile noastre STOP SHOP și myhive, și să conducem extinderea portofoliului către locuințe durabile și accesibile cu noul nostru brand On Top Living“, a explicat Dietmar Reindl, membru al Comitetului Executiv al Immofinanz.

Scroll to Top